Fansens chock efter Kylie Jenners bild på Kim Kardashians bebis: "Herregud"

Kylie Jenner lyckades under söndagen göra en comeback världen aldrig skådat. I en video erkände hon att hon varit gravid, avslöjade att hon redan fött barn – och passade på att visa upp Kim Kardashians minsta dotter Chicago för första gången.

Kylie Jenner, 20, har lyckats med det omöjliga och hållit sig undan rampljuset i nästan nio månader. Men under söndagen gjorde Instagramdrottningen en comeback utan dess like – med att avslöja att hon varit gravid, precis som hela världen spekulerat om. Och hon släppte dessutom bomben att hon i slutet av förra veckan födde sin och pojkvännen Travis Scotts dotter.

I samma veva släppte hon på Youtube en video som dokumenterat hennes graviditet från start till förlossning. Och i slutet av videon fick världen en första skymt av storasyster Kim Kardashians minsta dotter Chicago för första gången. I klippet kan tittarna se hur en höggravid Kylie försiktigt håller henne i sina armar med kärleksfull blick.

– Hon är så liten, säger Kylie samtidigt som Kim avslöjar att de bestämt sig för att kalla henne för Chicago.

Kims dotter föddes av en surrogat för bara några få veckor sedan, men tv-profilen har sedan dess bara visat upp avklädda bilder på sig själv och inte visat en millimeter av familjens nytillskott. Något hennes följare nu noterat att Kylie hann före med:

– Herregud, Kylie visade Chicago före dig, skriver en person chockat på Kim Kardashians Instagram.

Cirka 8 minuter in i videon träffar Kylie lilla Chicago West – och allra sist får fansen en glimt av 20-åringens dotter.

LÄS OCKSÅ: Chockavslöjandet: Kylie Jenner har fött en flicka

LÄS OCKSÅ: Regelbrottet i Melodifestivalen – mitt under SVT:s direktsändning: ”Dumt och oförskämt”

FOTO: Ibl, Youtube

SENASTE NYTT!