LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter dotterns födsel – fansen rasar mot Kims bild: ”Stackars barn”

30 jan, 2018 
Kim Kardashian blev här om veckan trebarnsmamma när dottern Chicago kom till världen. Men nu rasar fansen mot henne efter en bild hon lagt ut – på sig själv.
Annons

För en dryg veckan sedan kom Kim Kardashian, 37, och Kanye Wests, 40, dotter till världen via en surrogatmamma, vilket har varit en minst sagt omtalad graviditet. De tidigare barnen North, 4, och Saint, 2, har fått sig en lillasyster som nu har fått namnet Chicago.

Än har vi inte fått se någon bild av Chicago. Men vad vi däremot har fått se är en drös med bilder av Kim Kardashian själv. På en av bilderna poserar hon endast iförd trosor och en kappa, och på bilden visar hon ena bröstet. Bland kommentarerna rasar följarna mot henne. Och det främst av den anledningen att hon är en mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Och du ska vara någons mamma? verkligen tragiskt”, skriver en.

”Det är så sorgligt att du har mer bilder av dina bröst än av dina barn på din Instagram”, skriver en annan.

”Stackars dina barn som kommer behöva handskas med den här bilden när de blir äldre och börjar i skolan”, skriver ännu en.

https://www.instagram.com/p/BejK5AaFvpV/?taken-by=kimkardashian

Det är inte alltid lätt att vara en förälder inte… Men Kim K verkar sällan lägga någon vikt vid vad fansen tycker och tänker.

Bilder av Kim Kardashians surrogatmamma:

Foto: IBL

Annons