Scott Disick rasar över Kourtney Kardashians nya bebisbesked

Det är ingen hemlighet att Kourtney Kardashian älskar familjelivet, och nu uppges hon vara redo att utöka barnaskaran med pojkvännen Younes Bendjima. Men exet Scott Disick är inte glad över detta besked.

Det råder som bekant en babyboom i Kardashian-familjen. I januari föddes 37-åriga Kim Kardashians tredje barn med hjälp av en surrogatmamma och lillasyster Khloé Kardashian, 33, beräknas föda i mars. Dessutom är yngsta systern Kylie Jenner, 20, höggravid, även om hon i skrivande stund inte bekräftat babylyckan än. Men nu är även storasyster Kourtney Kardashian, 38, redo att bli gravid – igen.

Kourtney har redan barnen Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3, med exet Scott Disick, 34, som inte är glad över att Kourtney planerar att bilda familj med sin nye pojkvän Younes Bendjima, 24.

– Kourtney vill ha fler barn och hon gjorde misstaget att berätta för Scott att hon kanske vill skaffa barn med Younes, säger en källa till sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Scott blev rasande på Kourtney och skällde ut henne. Scott är verkligen svartsjuk på Younes just nu och tycker att det är väldigt viktigt att ha kontinuitet i deras familj. Han tycker att han borde vara den enda pappan till hennes barn.

LÄS OCKSÅ: Efter North och Saint – Kim Kardashians uttalande om nya bebisens namn

Sedan maj förra året kilar han stadigt med kändisdottern Sofia Richie, 19, men han verkar inte ha några planerar på att bilda familj med henne. Faktum är att hans egna barn inte gillar sin nya styvmamma, enligt källor.

– Sofia blir väldigt nervös runt Scotts barn, ena stunden försöker hon verkligen, för att i nästa stund ignorera dem. Speciellt Mason gillar inte henne. Det har blivit en mardröm för Scott, så han låter inte Sofia vara med längre när han träffar barnen. Han har bett Kourtney att prata med barnen och försöka fixa situationen, har en uppgiftslämnare berättat i tidningen OK.

Men Kourtney uppges inte fokusera på att barnen inte gillar sin nya styvmor. Istället planerar hon att utöka sin egen familj, och det är inte bara ett kärleksbarn Kourtney vill ha med sin nye pojkvän – utan tre.

– Kourt har tre barn och hon känner att hon lätt skulle kunna ha tre barn till. Hon växte upp med fem syskon och skulle gilla att ge sina barn samma upplevelse med en stor familj, säger Hollywood Lifes källa som också menar att tanken är lite skrämmande för realitystjärnan.

– Frågan är om hon klarar det? Idén skrämmer henne lite och hon är inte helt säker på sin sak.

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian om surrogatbeslutet – svarar på ryktena om Kylie Jenner

Foto: IBL

SENASTE NYTT!