Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanningen bakom skilsmässan mellan MTV-profilerna: "Riktigt jobbigt"

Jenni "JWoww" Farley och maken Roger Mathews skiljer sig efter tre år.

Nu skiljer sig Jersey Shore-stjärnorna Jenni ”JWoww” Farley och maken Roger Mathews – efter bara tre år som gifta. JWoww har tidigare pratat ut om parets svårigheter ihop.

Dokusåpastjärnan Jenni ”JWoww” Farley, 32, från serien Jersey Shore och maken Roger Mathews, som hon träffade under seriens gång, har ansökt om skilsmässa. De uppger att de har oförsonliga meningsskiljaktigheter i det inlämnade skilsmässodokumentet men det verkar även vara bristen på sex som får paren att lämna varandra!

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Förra året hintade JWoww om deras sexlösa äktenskap på Twitter.

“Sexlösa äktenskap är mer vanligt än du tror” skrev hon och hennes följare kunde då ana att allt inte stod rätt till i relationen.

Även i en intervju i Hollywood Lifes podcast pratade hon ut om svårigheterna.

– Det är alltid vårt problem. Det är alltid Rogers ständiga skämt också. Det är riktigt jobbigt, sa hon då.

Förra året fick hon även frågan om hon hellre tog en tupplur eller hade sex, och svarade ärligt att småbarnslivet tar musten ur henne. Paret har barnen Meilani Alexandra, 4, och Greyson Valor, 2, ihop.

– Sova absolut, sju dagar i veckan. Roger vill alltid diskutera varför vi inte har sex men försök själv med två småbarn i ditt ansikte 24 timmar om dygnet och som du dessutom samsover med, men jag är säker på att han tittar på fantastisk porr.

Paret gifte sig i oktober 2015 i New Jersey, men de senaste sex månaderna har varit kantade av stora problem. Det har de också visat i deras egen realityserie Jenni & Roger: Domesticated, som man kunde följa på Youtube.

JWoww blev känd från realityserien Jersey Shore, som hon var med i 2009 till 2012, bland annat med vännen och vapendragaren Nicole “Snooki” Polizzi. Den omtalade realityserien gjorde dem båda till kända namn och efter några säsonger av Jersey Shore fick JWoww och Snooki en spinoff-serie på MTV, som kort och gott hette just Snooki och JWoww.

JWoww syns just nu i tv-serien Jersey Shore Family Vacation på MTV, där även hennes make dykt upp med jämna mellanrum.

Enligt skilsmässoansökan kommer exparet att dela lika på tillgångarna men JWoww kräver full vårdnad om barnen.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Vill se ut som Nicki Minaj: Har opererat om sig för en halv miljon

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies dramatiska viktras efter skilsmässan: ”Lever på is”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!