Artikeln innehåller reklamlänkar

Angelina Jolies dramatiska viktras efter skilsmässan: "Lever på is"

Angelina Jolie uppges bara väga 34 kilo efter skilsmässan från Brad Pitt!

Angelina Jolie är smalare än någonsin! Efter skilsmässan från Brad Pitt för två år sedan har skådespelerskan bara rasat i vikt och uppges nu bara väga 34 kilo!

I två år har Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 43, legat i en infekterad vårdnadstvist om deras sex barn, Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och 10-åriga tvillingarna Knox och Vivienne. Bråken verkar ha tagit hårt på Angelina Jolie, som nu uppges bara vara skinn och ben!

– Angie har slutat äta nästan helt och har nu rasat ner till 34 kilo, säger en person med inblick i stjärnans liv till tidningen Star som sajten Hollywood Life också skriver om.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Enligt uppgiftslämnaren har Angelina Jolie allvarliga problem, och en svår ätstörning.

– Angie är ett vrak, både på insidan och utsidan, och hon är på udden till en kollaps! Hon lever praktiskt taget på iskuber och är så anorektisk att hennes hud hänger och hennes ben nästan knäcks. Hon behöver hjälp, och det fort!

Även en läkare är oroad över stjärnans hälsa.

– Det finns nästan inget underhudsfett på hennes armar och hennes kinder har inget fett heller, vilket är väldigt skrämmande, uttalar sig Dr. Gabe Mirkin i tidningen.

Bard Pitt och Angelina Jolie skilde sig 2016 efter elva år ihop, men bara två år som gifta. Anledningen var att Angie tröttnat på sin mans drickande. Det som dock satte spiken i kistan var ett hetsigt gräl på ett flygplan som slutade med att Brad Pitt var våldsam mot äldste sonen Maddox. Brad Pitt har själv uttalat sig om sina dåliga alkoholvanor, men har lagt locket på angående flygplansincidenten.

Sedan dess har paret legat i vårdnadstvist men kom den 22 augusti i år överens om en tillfällig lösning där de delar på vårdnaden om de sex barnen, tills vidare.

Se de nya chockerande bilderna på Angelina Jolie:

Angelina Jolie och sonen Pax var ute i Los Angeles för en lunch förra veckan.

När stjärnan tog av sig sin kappa blottades hennes smala kropp. Enligt uppgifter väger hon nu bara 34 kilo!

Angelina Jolie och Brad Pitt var tillsammans i elva år, men bara gifta i två.

De träffades 2005 när de spelade in filmen Mr. & Mrs. Smith tillsammans. Då var Brad Pitt fortfarande gift med Jennifer Aniston.

Exparet har sex barn, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh och tvillingarna Knox och Vivienne.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolie och Brad Pitt överens – så delar de på barnen

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolie-”kopian” avslöjar sanningen om bilderna

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!