TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolie och Brad Pitt överens – så delar de på barnen

26 aug, 2018 
Angelina Jolie och Brad Pitts nya beslut om barnen
Efter den bråkiga skilsmässan och vårdnadstvisten mellan Brad Pitt och Angelina Jolie har ex-makarna äntligen kommit överens om hur de ska göra med barnen.
Annons

Efter skilsmässan mellan Hollywood-skådisarna Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 43, har det varit allt annat än fröjd i den splittrade familjen. Vem av föräldrarna som skulle få vårdnaden om de sex barnen har varit en konflikt som ständigt varit på tapeten.

Efter flera turer som handlat om att både den ena och den andra fått ta över vårdnaden helt har nu Brad Pitt och Angelina Jolie äntligen lyckas komma överens, skriver den amerikanska sajten Radar online.

De forna makarna hade ett planerat förhör angående vårdnadstvisten, för att slutligen försöka komma fram till vem som skulle få vårdnaden om barnen. Men det har nu ställts in på grund av att det helt enkelt inte behövs. De både föräldrarna delar på vårdnaden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sajten har tidigare skrivit att de sex barnen har tagit hårt på både skilsmässan och vårdnadstvisten.

– Det har pågått alldeles för länge nu. Ingen summa pengar eller hjälp från nannys kan ta bort smärtan av att se sina föräldrar i ett krig som det här, säger en källa till Radar online.

Annons

Förutom att bråka om vem som ska få vårdnaden om barnen har Angelina Jolie anklagat Brad Pitt för att inte ha betalat tillräckligt med underhåll till barnen under de senaste två åren. Men Brad Pitt var inte sen med att slå tillbaka och hävda att han gav henne ett lån på 8 miljoner dollar för att hon skulle kunna köpa ett lyxhus i Los Angeles.

Men men, kanske är även den dispyten ett minne blott nu när vårdnadstvisten verkar vara över.

Tillsammans har Brad Pitt och Angelina Jolie barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

FOTO: Ibl

Annons