Vill se ut som Nicki Minaj: Har opererat om sig för en halv miljon

Karen Havary har opererat om sig för en halv miljon svenska kronor för att se ut som sin idol, artisten Nicki Minaj

Modellen Karen Havary har spenderat nästan en halv miljon svenska kronor för att se ut som sin idol Nicki Minaj. Nu växer hennes Instagram-konto lavinartat!

19-åriga brasilianska modellen Karen Havary gör allt för att se ut som artisten Nicki Minaj, 35. För nästan en halv miljon kronor, 50 000 dollar, har hon lagt sig under kniven för att förvandlas till sin idol.

–  Som ett superfan av Nicki, som jag är, ser jag det som en ära att se ut som henne, har hon berättat till brasiliansk press enligt sajten MTO News.

När Karen Havarys besatthet började är oklart, men klart är i alla fall att hennes Instagram-konto har ökat lavinartat sedan hon blev känd i hemlandet. I skrivande stund har hon 126 000 följare på sin Instagram. Dessutom har hon en nystartad Youtube-kanal där man kan följa henne under hennes eskapader i Europa, dit hon flyttat.

https://www.instagram.com/p/BkNTkp9h0L9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

För tillfället bor hon i den brittiska huvudstaden London och där är det ofta folk stoppar henne på gatorna för att de misstar henne för Nicki Minaj. Och Karen Havary njuter av uppmärksamheten.

– Jag är tacksam för att jag blir igenkänd ​utomlands. Kostnaden för operationerna var värt det, har hon sagt.

Nicki Minaj, eller Onika Tanya Maraj, som hon egentligen heter, upptäcktes av rapparen Lil Wayne, 35, för snart tio år sedan och har sedan dess haft stora hits som Starships, Anaconda och Bang bang. I skrivande stund är hon i bråk med Kylie Jenners pojkvän Travis Scott och har anklagat både honom och Kylie för att vara anledningen till att hennes nya album Queen inte nådde topp ett på Billboardlistan, istället var det Travis Scott Astroworld som hamnade etta. Nicki menar att Travis fuskat med siffrorna för att få det att verka som att försäljningen är högre än vad den är. Kylie Jenner fick sig en känga också.

“Med svett och blod skrev jag ett fantastiskt album bara för att se att Travis Scott ber Kylie Jenner att lägga upp ett turné-pass och be folk komma och träffa henne och Stormi. Jag skrattar högt. Queen tog rekord i att vara nummer ett i 86 länder. Tack Jesus och tack till mina fans.”, har Nicki Minaj skrivit på Twitter.

Spana in Nicki Minaj-kopian Karen Havary här:

LÄS OCKSÅ: Efter 60 operationer: Mänskliga Ken-dockans stora rädsla

LÄS OCKSÅ: Fynda höstens ryggsäck – designerväskor till reducerat pris

FOTO: IBL, Youtube

SENASTE NYTT!