Robert Pattinson oigenkännlig på nya bilderna

17 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Robert Pattinson
Robert Pattinson var på allas läppar efter supersuccén Twilight.
Nu har nya bilder läckt där skådespelaren är näst in till oigenkännlig.
Annons

Ingen som levde i början på 2000-talet kan ha missat skådespelaren Robert Pattinson och hans stora genomslag. År 2008 hade första filmen av The Twilight Saga-serien premiär och gjorde en succé världen över som ingen var beredd på. Filmen blev ett fenomen som gjorde Robert och hans motspelerska Kristen Stewart till dyrkade idoler världen över, och Robert fick snabbt stämpeln som en given flickidol.

Filmen handlar om huvudrollen Bella Swan som flyttar till en småstad för att bo med sin pappa och ganska snart får upp ögonen för den mystiska vampyren Edward Cullen. Edward undviker henne till en början men inser snabbt att han inte kan vara utan henne, och deras relation utvecklas till en komplicerad förälskelse där två människor från helt olika världar kämpar för att få vara med varandra.

Det blev en väldigt stark kärlekshistoria som berörde många, och det var därför till många fans stora glädje när kärlekssagan mellan skådespelarna visade sig fortsätta även utanför vita duken. Kristen och Robert hade haft en stark kemi under inspelningarna och personer i deras närhet blev därför inte förvånade när romansryktena mellan dem bekräftades, däremot var det många som blev chockade när deras relation fick ett abrupt slut under 2012.

Annons

Bilder på när Kristen och filmregissören Rupert Sanders var intima med varandra började nämligen cirkulera, och istället för att förneka eller bortförklara bilderna erkände både skådespelaren och regissören deras stora misstag.

Det har Robert Pattinson gjort efter Twilight-succén

Robert har i tidigare intervjuer berättat att han alltid dragits till smala och lite udda saker, vilket också var anledningen till att han till en början drogs till handlingen i Twilight. Han hade aldrig trott att det skulle bli den supersuccé som det faktiskt blev, och har många gånger berättat hur han åren efter succén mestadels höll sig hemma i sitt hus då han alltid föredragit ensamheten före stora folksamlingar. Tiden efter Twilight spenderade han alltså mycket själv, men det hårda arbetet har fortsatt. År 2017 sa han att han inte tagit en semester på fem år, och hans passion får skådespelaryrket verkar fortsätta.

Annons

Robert Pattinson oigenkännlig på nya bilderna

Just nu är skådespelaren aktuell med den nya filmen The Batman, som var planerad att ha premiär under nästa höst. Filmen började spelas in i början av året, men var på grund av coronapandemin tvungen att pausas under våren. Men efter bara några dagars uppehåll återupptogs inspelningarna igen, för att några månader senare pausas igen då det kommit fram att en av medarbetarna testats positivt för covid-19. Tidningen Vanity fair fick senare bekräftat att det rörde sig om självaste Robert.

Men nu har bilder från inspelningen spridit sig, och många har reagerat starkt då man möts av en helt annan look på Robert än vad man är van vid. Skägget är nämligen borta och håret som annars brukar vara kort och aningen ruffsigt är istället i en längre mer slickad frisyr.

Robert Pattinson Batman
Robert Pattinson under inspelningen av nya filmen The Batman.
Robert Pattinson Batman
Robert Pattinson under inspelningen av nya filmen The Batman.

FOTO: TT

Annons