Ozzy Osbourne oigenkännlig efter kampen mot Parkinson

Ozzy Osbourne oigenkännlig efter kampen mot Parkinson

Ozzy Osbourne har hållit sig undan rampljuset efter att han avslöjat att han drabbats av Parkinson.
Nu har han fångats på bild igen!


Ozzy Osbourne, 71, har kämpat med en sviktande hälsa de senaste åren. Vid årsskiftet började plötsligt rykten om att rockstjärnan låg på sin dödsbädd cirkulera i media.
Allt om Angelina Jolie
Slå på ljud

Uppgifterna fick dottern Kelly Osbourne, 35, att se rött. Hon dementerade ryktena och kallade det för ”skitsnack”.

I början av året valde Ozzy själv att ta bladet från munnen. I en öppenhjärtig intervju tillsammans med sin hustru Sharon Osbourne, 67, avslöjade han att han drabbats av Parkinson, en diagnos han fick i februari 2019.

– Det är inte en dödsdom, men det påverkar vissa nerver i din kropp. Det är som att du har en bra dag, en bra dag och sen en riktigt dålig dag, berättade Sharon.

Nya bilderna på Ozzy Osbourne efter sjukdomsbeskedet

Efter avslöjandet har Ozzy valt att hålla låg profil. Tanken var att han skulle ge sig ut på vägarna igen och turnera, men i februari kom beskedet att han ställt in konserterna. Faktum är att han inte synts i offentligheten på flera månader.

Fram tills nu. I veckan sågs 71-åringen på en parkeringsplats i Los Angeles, och han var snudd på oigenkännlig.

På bilder kan man se hur Ozzy sitter i en bil och väntar på sin fru Sharon. Han speglar sig och sätter upp sitt hår i en hästsvan, Under åren har Ozzys signum varit hans långa svarta hår. Men nu är den svarta manen borta och i stället är håret silvergrått.

Ozzy Osbourne har tidigare sagt att han trots sjukdomen inte har några tankar på att överge rockscenen. I en intervju med radiokanalen SiriusXM tidigare i augusti erkände han dock att sjukdomsbeskedet tog hårt på honom, och att han då trodde att livet var över.

– Jag var övertygad om att jag skulle dö. Jag hade så mycket obehag, smärta och elände. Jag trodde att de försökte dölja det för mig. Jag kommer ihåg att jag sa till Sharon “du måste hjälpa mig med det här, är det värre än vad du berättat för mig?”, sa han.

FOTO: TT

 

FRÅN FÖRSTASIDAN