Adele oigenkännlig – sanningen om utseendeförändringen

03 aug, 2020 
Adele förvanling
Världsstjärnan Adele har de senaste månaderna gått igenom en stor utseendeförvandling. Nu pågår ett stort krig angående artistens nya look – och ilskna röster gör sig hörda i debatten.
Annons
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet

Brittiska artisten Adele slog igenom med dunder och brak för ett drygt decennium sedan. Someone like you-stjärnan har alltid hyllats främst för sin stora röst, men de senaste månaderna har det varit tyst kring hennes musik – och istället har fans över hela världen knappt trott sina ögon när Adele delat med sig av nya bilder på sig själv.

Förvandlingen startade kort efter att Adele skilde sig med dåvarande maken Simon Konecki under våren 2019. Bara veckor senare kom de första bilderna på artisten tillsammans med Spice Girls-vännerna Emma Bunton, Mel B, Mel C och Geri Halliwell som visade att Adele gått ner i vikt.

Förändrade sig för sonens skull

Adele hade varit tillsammans med Simon i åtta år och tillsammans har de sonen Angelo, 7.  Men livet som ensamstående mamma innefattade även en ny vardag där Adele började prioritera träning.

– Adele har haft roligt och hon ser det som sin prioritering just nu, det och att vara mamma till Angelo. Hon har älskat sin nya träningsrutin och det fungerar verkligen för henne. Det är en bonus att hon har tappat vikt. Hennes vänner är glada att hon släpper loss och det finns inget annat än bra känslor, berättade en vän för The Sun.

Annons

Enligt uppgifter ska Adele främst träna pilates och crosstraining. Men huvudfokus ska aldrig ha varit att gå ner i vikt, istället ska det ha handlat om att vara en bättre förebild för sin son. Bland annat genom att äta nyttigare och dra ner på alkoholkonsumtionen

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son, säger en person till People.

Av att döma av nya bilder verkar Adele fortfarande leva med sina nya rutiner, men det är inte idelt glada tillrop på hennes sociala medier. På Instagram har hon nu delat med sig av bild på sig själv framför en tavla föreställande Beyoncé, men det som tusentals nu tappar hakan över är att Adele är än mer oigenkännlig mot sitt forna jag.

Fansens starka reaktioner mot Adeles utseende

”Vem är det där?”, skriver flera personer.

”Hennes ansikte är annorlunda. Jag förstår att ansiktet förändras när du blir smalare, men det ser inte ens ut som henne längre”, skriver en annan.

Annons

”Adele ser inte ens ut som Adele längre och det är så ledsamt, jag brukade se upp till henne för att hon var så unik och annorlunda mot andra. Men nu ser hon ut som en av alla andra Barbies”, tycker en tredje.

I inlägget så försvaras även Adele av flera fans och hennes nya utseende är onekligen en vattendelare bland följarna.

FOTO: TT, Instagram

Annons