LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Robbie Williams försvann från rampljuset – det gör han idag

08 aug, 2021 
Lovisa Ström
Robbie Williams
Robbie Williams slog igenom på 90-talet och tog då hela världen med storm. Men den senaste tiden har det varit tyst från artisten. Det här gör han idag.
Annons
7 svenska kändisar som lyckats i HollywoodBrand logo
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood

Den brittiska sångaren Robbie Williams är en av världens största artister och har genom året levererat hits som Angels, Feel och Let me entertain you. Han slog igenom redan som 22-åring och började strax därefter sälja ut arena efter arena världen över och blev därmed en självklart stjärna på världsscenen.

Men den senaste tiden har det varit tyst från Robbie. Det här gör han idag.

Robbie Williams kamp mot psykisk ohälsa – berättar om baksidan av kändisskapet

Robbie må vara en av världens kändaste artister men bara för att man har pengar och berömmelse betyder det inte att man också är lycklig. Och detta är något Robbie verkligen kan skriva under på. Artisen har nämligen kämpat med psykisk ohälsa i många år, och i en intervju med tidningen The Sun berättar han att kändisskapet troligtvis har varit en bidragande faktor till det hela.

Annons

– Depression finns i min familj. Jag vet inte om jag skulle vara så här mentalt sjuk utan berömmelse. Jag tror inte att det skulle vara lika kraftfullt om det inte hade varit för mitt kändisskap, säger han.

Och det är inte heller första gången han pratar om det.

– Det här jobbet är riktigt dåligt för min hälsa. Det kommer att döda mig. Jag kan inte se på det på ett annat sätt, ska han nämligen också ha sagt vid ett tidigare tillfälle.

Det gör Robbie Williams idag

Så sent som förra året släppte Robbie ett nytt album, men då med en helt annan genre än han tidigare gjort. Robbie släppte nämligen ett julalbum vid namn The Christmas Present. Men förutom att fortfarande hålla på med musik har han också blivit fyrabarnspappa.

Sedan elva år tillbaka är nämligen Angels-stjärnan gift med Ayda Field och tillsammans har de barnen Theodora, Charlton, Colette och Beau. Och det var bara för tre år sedan som Ayda i ett Instagraminlägg avslöjade att de hade fått ett nytt tillskott till familjen efter att ha hållit det hemligt.

"Vi har haft en väldigt speciell hemlighet. Vi är överlyckliga att berätta för er att vi har fått en liten flicka. Välkommen till världen Colette (Coco) Josephine Williams! Det har varit en väldigt lång och svår väg för att komma hit, vilket är anledningen till att vi har varit tysta om det," skrev hon då under en bild på hela familjens händer.

Annons