Rebecca Stellas hemliga dejt med Hollywoodskådisen – ”Jag blev så avtänd”

Rebecca Stellas hemliga dejt med Hollywoodskådisen – ”Jag blev så avtänd”
Rebecca Stella avslöjar nu att hon har varit på dejt med en mycket välkänd skådespelare i Los Angeles. Hon var så nervös inför mötet att hon drack en hel flaska vin innan.
Annons

Rebecca Stella, 32, är nybliven mamma till sonen Dion och bor i Los Angeles, USA, tillsammans med fästmannen Manny Dion, 37. I det senaste avsnittet av podcasten ”Rebecca Stella och Vanessa – nu börjar livet!” pratar de om hur deras dejtingliv såg ut när de var singlar.

Annons

– Jag minns när jag var på dejt i L.A med en väldigt känd skådespelare. Han ville gå och käka lunch, men så jobbar jag inte. Jag ville gå på kvällen när jag är fixad. Men jag kunde inte säga nej, berättar Rebecca.

Hon vägrar dock att avslöja vem det handlar om, trots påtryckningar från podkollegan Vanessa Lindblad.

– Jag vill respektera mitt förhållande jag har nu, säger Rebecca.

Annons

Hon berättar hur hon var så nervös inför mötet att hon drack en hel flaska vin innan. De gick på lunchen ihop och efteråt frågade han henne om hon ville följa med ut till hans hus i Malibu. Något som Rebecca tackade nej till.

– Jag blev så avtänd och bara ”nej tyvärr jag ska åka hem”, säger hon.

Hon berättar att mannen i fråga är en känd komiker, men att han inte alls var rolig i verkligheten.

– Han var väldigt seriös. Jag tror det är en av de killarna som har hela pressen på sig att man måste vara rolig men det enda de vill är att stadga sig och hitta en tjej. Då blir alla deras dejter så seriösa och de ska skynda fram.

De träffades ytterligare en gång på en middag men därefter satte Rebecca stopp.

– Sist jag hörde från honom då var jag gravid. Han frågade när vi skulle ses. Jag svarade ”Hej jag är gravid”, säger hon.

Enligt Rebecca och Vanessa ska skådespelaren ha gått vidare efter hennes diss och dejtar idag endast unga modeller. Han har ännu inte hittat någon att stadga sig med.

Annons

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…