Rebecca Stella stoppade kärlekens present – efter tuffa förlossningen: "Sjukt beteende"

Rebecca Stella stoppade kärlekens present – efter tuffa förlossningen: "Sjukt beteende"

Rebecca Stella kommer inte att få någon "push present" efter att ha fött barn. Hon avslöjar att det var hon själv som bad fästmannen att inte köpa något. – Det här är ett så sjukt beteende av mig, säger hon i sin podcast.

En trend bland nyblivna mammor i Hollywood är  att de får en så kallad ”push present”, en gåva de får av pappan till barnet för att de fött deras barn. Kylie Jenner, 20, fick en svart Ferrari värd över 12 miljoner kronor. Även i Sverige har kändisarna börjat med de dyrbara gåvorna, och nyligen fick influencern Alexandra Bring, 28, en Chanel-väska av sin sambo strax efter att hon fött parets dotter. 

Många har spekulerat i om Rebecca Stella, 32, skulle få en liknande dyrgrip efter att ha fött sonen Dion för några veckor sedan. Men nu avslöjar hon att det inte blir någon push present för hennes del.

– Det här är ett så sjukt beteende av mig, men jag sa till honom att ”jag vill verkligen inte att du köper någonting”, berättar hon i podcasten Rebecca Stella & Vanessa – nu börjar livet!

Hon säger att hon var mycket bestämd, och istället hade ett annat förslag som hon la fram för fästmannen och skivbolagskungen Manny Dion.

– Jag kände att ”det är så mycket bättre att vi inte köper någonting och sen går du och jag och får likadana smycken där det står ’Dion’ på. Något armband som vi båda har”, säger Rebecca Stella. 

Hon blir dock ifrågasatt av podkollegan Vanessa Lindblad.

– Men då får han ändå pröjsa dubbla presenter, en till dig och en till honom, säger hon.

Rebecca Stella hävdar ändå att armbanden inte räknas som en push present.

Rebecca Stella Simonsson hade precis slagit igenom med gruppen Sunblock. Här poserar hon och bandkollegan Pernilla Lundberg med gitarrer på golftävlingen Christos Masters i augusti 2006.

2011 var Rebecca Stella nattklubbschef på Hells Kitchen.

2014 ledde hon Studio Paradise med Salvatore Salvan Scappini.

Rebecca Stella var med i Let's dance i TV4 2015.

Rebecca Stellas bild får massiv kritik av följarna.

HETAST PÅ HÄNT TV: TATUERAR VARANDRA – med ÖGONBINDEL (JONNA & JOHANNA CHALLENGE)

LÄS OCKSÅ: Efter förlossningen – följarnas bråk om Rebecca Stellas nya bild: ”Får folk att må dåligt”

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stella om skräcken efter förlossningen – inte en gång till

 Foto: IBL, TV3, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN