Så lever Tila Tequila idag – efter MTV-dokusåpan A shot of love

Tila Tequila

Tila Tequila sökte kärleken i MVT-dokusåpan A shot of love with Tila Tequila.
Mycket har hänt sedan dess – så här lever hon idag.

Skandaldrottningen Tila Tequila blev känd från MTV-dokusåpan A shot of love with Tila Tequila. Under flera års tid var Tila omskriven världen över och hennes dramatiska liv väckte en hel rubriker.

Slog igenom med buller och brak

När Tila var ett år gammal flyttade hon och hennes familj från Singapore till Houston i Texas. Där bodde de i sju år i en gated community styrd av ett strikt buddhistiskt tempel.

År 2001 flyttade hon till Los Angeles för att bli kändis, något som hon lyckades med rejält. Åren därpå försökte hon försörja sig som både modell och musiker, men det var inte förrän 2006 som hon skapade hon en profil på MySpace – och då tog karriären fart.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I dokusåpan A shot of love with Tila Tequila dejtade Tila både män och kvinnor i jakten på den stora kärleken. Denna sändes på MTV mellan 2007 och 2008. Tila träffade dock inte den rätta i programmet utan lyckades med detta på egen hand efter inspelningarna.

Under 2010 gick Tilas tidigare fästmö Casey Johnson plötsligt bort, till följd av komplikationer med diabetes. Efter dödsfallet cirkulerade uppgifter om att förlovningen var fejk men så var inte fallet. Förlusten av kärleken tog hårt på henne och flera tuffa år väntade. I januari 2011 gick Tila ut med att hon var gravid med sitt första barn.

Detta var bara strax efter att Tila hade gått ut med att hon skulle vara surrogatmamma åt sin bror. Planerna ställdes dock in efter Casey död.

Så lever Tila Tequila idag

Så vad har hänt sedan dess? Efter att ha tagit en överdos lades Tila in på rehab, vilket kom att bli en ögonöppnare. Efter att skrivits ut 2014 ansåg hon sig vara lugn men så var inte riktigt fallet, det skedde nämligen skandaler efter detta också.

LÄS MER: Yohios barnbesked – så lever artisten idag

I augusti 2015 kastades hon ut ur reality-serien Celebrity Big Brother efter bara en dag, detta efter att flera tittare uppmärksammat tidigare uttalanden som hon gjort, uppger Daily Mail. Tila hade då delat rasistiskt budskap på sociala medier.

I november året därpå väckte hon uppmärksamhet igen när hon stängdes av från Twitter för att hon twittrade en bild där hon gjorde Hitler-hälsningen.

Men vad har Tila Tequila haft för sig senaste tiden? Jo, sedan 2018 har realitystjärnan sålt konst online under namnet Tornado Thien, uppger den norska tidningen Se og hör.

Tila har idag två barn, Isabella, 6, och Annabelle, 2. På Instagram har Tila cirka 13 000 följare och i beskrivningen står enligt tidningen skrivet: ”Jag är Guds mäktiga stridsyxa och krigsvapen som skickas för att förstöra hela nationer och riken”. Hon klargör också i profilen att hon är med i ”Team Jesus”.

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists familjelycka med frun Caroline Törnquist

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens oro för framtiden efter sonen Filip Lamprechts flytt

SENASTE NYTT!