Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Quentin Tarantino blir pappa – väntar barn med Daniella Pick

22 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Quentin Tarantino blir pappa – väntar barn med hustrun Daniella Pick
Just nu gör hans film Once upon a time in Hollywood succé på biodukarna runtom i världen. Men även utanför karriären går det bra för Quentin Tarantino – snart blir han pappa!
Annons
Efter uttalandet om pensionen - Quentin Tarantino blir pappaBrand logo
Efter uttalandet om pensionen - Quentin Tarantino blir pappa

Det var i november förra året som filmregissören Quentin Tarantino, 56, gifte sig med kärleken, den israeliska sångaren Daniella Pick, 35, i Los Angeles.

Quentin och Daniela träffades i Israel år 2009 när han gjorde reklam för sin film Inglourious basterds. Daniela som är musiker påbörjade sin artistkarriär i tidiga 2000-talet i en duo med sin syster innan hon gick solo. Duon var mest kända för deras singel vid namn Hello, hello, vilken de framförde i Eurovision song Contest 2005.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Daniela och Quentin höll ihop ett tag efter att de träffades, men paret gjorde både slut och hittade tillbaka till varandra igen några år senare. People skriver att paret har haft en riktig på- och av-relation, men till slut friade Quentin Tarantino till sin kärlek. På förlovningsfesten i New York i september 2017 var gästlistan full av stjärnor från Quentins filmer, bland annat fanns Samuel L Jackson, 70, och Uma Thurman, 49, med för att fira paret.

Annons

Enligt sajten People var det bara dagar innan bröllopet som regissören filmat färdigt nya succéfilmen Once upon a time in Hollywood. Filmen kom ut på bio nyligen och slog rekord – när den hade premiär i USA drog den nämligen in 16,8 miljoner amerikanska dollar. Det pratas redan om Oscarsnomineringar till filmen som utspelar sig i 60-talets Los Angeles. Den stjärnspäckade listan på skådespelare som medverkar i filmen är bland annat Brad Pitt, 55, Leonardo DiCaprio, 44, Margot Robbie, 29, Dakota Fanning, 25, och Al Pacino, 79.

”Väldigt glada”

Men det är inte bara i karriären som det går strålande för Quentin Tarantino. Nu tar han och den nyblivna makan en ytterligare steg i sin relation.

Redan några månader innan förlovningen gick Quentin Tarantino ut med nyheten om att han kommer gå i pension efter att ha regisserat två filmer till. Och nu verkar det som att han är redo för att fokusera på familjen. För i ett exklusivt uttalande som People har tagit del av avslöjas det att Quentin Tarantino och Daniella Pick väntar sitt första barn.

”Daniella och Quentin är väldigt glada över att berätta att de väntar ett barn”, står det i uttalandet.

FOTO: TT

Annons