Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitts nya romans efter återföreningen med Jennifer Aniston

14 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Brad Pitt ny romans
Först chockerar Brad Pitt med att dyka upp på ex-frun Jennifer Anistons födelsedagsfest. Bara ett par dagar senare förvånar han fansen igen – med sin nya förälskelse.
Annons

Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, var Hollywoods älsklingspar i flera år. Men kärlekssagan fick sitt slut 2005 när de skilde sig, till följd av att Brad var otrogen med skådespelaren han spelade mot i filmen Mr and Mrs Smith – Angelina Jolie, 43, och skandalen chockade människor världen över.

Brad och Angelina blev Brangelina och byggde upp ett nytt liv tillsammans med en familj med sex barn. 2014 blev de äkta makar, men skilde sig bara två år senare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jennifer i sin tur gick vidare till att gifta sig med skådespelaren Justin Theroux, 47, efter en lång tids förlovning. Men i februari förra året meddelade hon att de hade gått skilda vägar.

Med tanke på den trassliga historien som Brad och Jennifer delar, blev många riktigt förvånade när Brad plötsligt dök upp på Jennifers födelsedagsfest nyligen. Tillsammans med andra gäster såsom George Clooney, Amal Clooney, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres, Demi Moore, Barbra Streisand och Kate Hudson, firade Brad sin ex-fru på lyxiga Sunset Tower Hotel i Hollywood i helgen.

Annons

Men Jen var inte Brads enda ex på festen – för där i vimlet fanns även Gwyneth Paltrow, 46, som han varit förlovad med tidigare.

Ser henne som nästa Marilyn Monroe

En till chockerande snackis kom dock bara två dagar efter ex-återföreningen, när källor till sajten Radar Online kunde uppge att Brad är förälskas i 21-åriga skådespelaren Sydney Sweeney.

Brad och Sydney är båda aktuella i kommande filmen Once Upon a Time in Hollywood som är regisserad av Brads goda vän Quentin Tarantino, 55. Och enligt källor finns det en stor möjlighet till att Sydney och Brad kommer att börja dejta.

– Hon har absolut gjort ett intryck på honom under deras tid tillsammans i filmen och han har gillat henne mycket sedan dess, säger källan till Radar Online.

Skådespelarna är med i flera gemensamma scener i filmen och det ryktas nu om att både Brad och Quentin är säkra på att det är nästa Marilyn Monroe de har att göra med när det kommer till Sydney.

Annons

– Men det är mycket mer än talangen som fått honom på fall. Hon har verkligen fascinerat dem båda, speciellt Brad som vill göra fler projekt med henne och tillbringa tid utanför filminspelningen för att lära känna henne, avslöjar källan och fortsätter:

– De har pratat några gånger efter att filmen var färdiginspelad den 1 november och det har varit en varm stämning mellan dem. Ingen skulle bli överraskad om han bjöd ut henne på en dejt, trots den stora ålderskillnaden.

FOTO: Francis Specker, Evan Agostini/TT, Alberto Reyes

Annons