TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Barnen i Sex and the City har vuxit upp – är det samma skådespelare?

14 dec, 2021 
Sex and the city skådespelare Lily Rose Brady
Sex and the city – And just like that visas nu på HBO.
I den nya uppföljaren finns även barnen Lily, Rose och Brady med.
Spelas de av samma skådespelare som tidigare?
Här är skådespelarna i rollistan!
Annons
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskonBrand logo
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

En av de största snackisarna just nu är tv-serien Sex and the citys comeback. Nya serien heter Sex and the city – And just like that och visas på HBO Max. Som tidigare får tittarna följa med karaktären Carrie Bradshaw och hennes vänner på äventyr.

Alla som tidigare har spelat rollerna som Lily, Rose och Brady i Sex and the city

Miranda Hobbs och Steves son Brady har tidigare spelats av barnskådisen Joseph Pupo. Dock syns han inte igen efter filmen Sex and the city 2 som hade premiär år 2010.

Charlotte och Harry Goldenblatts döttrar har spelats av ett gäng olika skådespelare. Lily har spelats av två personer, Alexandra Fong och Parker Fong. Men Rose har spelats av hela fyra personer, vilka är: Liliana Pizzuto, Sabrina Pizzuto, Savanna Mae Dezio och Sienna Cheryl Dezio.

Men frågan är, är det samma skådespelare som spelar rollerna som Lily, Rose och Brady i Sex and the city – And just like that, som är nya uppföljaren. Svaret på det är nej.

Annons

Skådespelarna i rollerna som Lily, Rose och Brady i Sex and the city – And just like that

I den nya uppföljaren Sex and the city – And just like that, som nu visas på HBO Max är det tre andra skådespelare som axlar rollerna som de tre barnen i serien.

Vilka är skådespelarna?

Karaktären Lily Goldenblatt har nu vuxit upp och blivit en exceptionell pianist. I uppföljaren spelas hon spelas av Cathy Ang.

Cathy Ang i rollen som Lily Goldenblatt

I uppföljaren har även karaktären Rose blivit lite mer till åren och vuxit upp till en tonåring med en hel del åsikter och mycket vilja. Hon spelas numera av skådespelerskan Alexa Swinton.

Alexa Swinton som Rose Goldenblatt
Alexa Swinton som Rose Goldenblatt.

Miranda Hobbs och Steves son Brady har blivit en fullvuxen tonåring som fortfarande bor hemma, men har skaffat sig en flickvän. Rollen spelas inte längre av Joseph Pupo, utan har ersatts av skådespelaren Naill Cunningham.

Niall Cunningham spelar rollen som Brady i Sex and the city
Niall Cunningham som Brady.

FOTO: HBO

Annons