Jennifer Anistons hårda ord om bakslaget för ”Vänner”

I dagarna stod det klart att återföreningen av populära serien Vänner blir uppskjuten, ännu en gång.
Nu uttalar sig Jennifer Aniston om bakslaget.
Slå på ljud

I februari i år avslöjade tv-bolaget HBO att en återförening av populära serien Vänner var i full gång. Det planerade avsnittet har fått namnet The One Where They Got Back Together och tanken var att en premiär skulle gå av stapeln vid samma tillfälle som den nya tjänsten HBO MAX.

Så blev det inte.

Vänner

Serien Vänner sändes i hela tio säsonger mellan år 1994 och 2004. FOTO: TT

Framskjutet – igen

Nej, planen gick inte riktigt i lås och bom.

HBO gick för en tid sedan ut med att de köpt rättigheterna till alla säsonger av Vänner av WarnerMedia. Priset för det kalaset? Över 400 miljoner dollar.

I och med pandemin som råder världen över har det varit en ovisshet kring programmet och dess premiär. Tanken var att det hela skulle spelats in i mars för att sedan släppas i maj, men har skjutits upp pö om pö.

Vänner

Courteney Cox, Jennifer Aniston och Lisa Kudrow umgås, många år efter att sista Vänner-avsnittet spelades in. FOTO: NIJO/TT

Den nya förhoppningen var att fansen skulle få se nya Vänner i mitten av augusti, men så verkar det alltså inte bli då inspelningen och premiären skjutits upp ännu en gång. Hur långt fram är fortfarande oklart.

”Det är inte en säker tid nu”

Ja, på grund av coronapandemin så skjuts Vänner-återföreningen upp – ännu en gång. Något som Jennifer Aniston, som spelar Rachel i serien, uttalat sig om.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston på röda mattan för SAG Awards, januari 2020. FOTO: Jen Lowery/MEGA/TT

– Det är otroligt tråkigt att vi var tvungna att flytta inspelningen ännu en gång. Det var så här ‘hur gör vi med publiken’, säger Jennifer Aniston till Deadline och fortsätter:

– Det är inte en säker tid nu. Punkt slut. Det är inte säkert att göra det just nu.

FOTO: Willy Sanjuan/TT, TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!