Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansens chock efter nya bilderna på Mariah Carey: ”Vilken förvandling!”

10 jun, 2018 
Mariah Carey viktras
Nu har det kommit nya bilder på Mariah Carey där hon visar upp sin nya kropp efter viktraset. Den här är det inte bara fansen som chockas, utan även hennes ex Nick Cannon.
Annons

Souldivan Mariah Carey, 48, har pendlat rejält i vikt de senaste åren och har där med både utsatts för bodyshaming av sina fans och tröst-ätit sig igenom skilsmässor och förlorad kärlek. Men när hon i början av året gled in på röda mattan på Golden Globe-galan, iförd en svart klänning i sjöjungfrumodell, var hon betydligt mindre än tidigare.

Enligt obekräftade rykten hade hon då genom gått en magsäcksoperation bara veckor tidigare och fick där efter en helt ny kropp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Efter år av ätande och pendlade i vikt beslutade hon sig att förminska magsäcken, berättade en källa till Daily Mail då.

Nu har det kommit nya bilder på stjärnan och hennes förvandling som återigen får fansen i chock. På Instagram strömmar det in kommentarer som handlar om att hon ser fantastisk ut.

”Men wow vilken förvandling! Fortsätt med vad du gör!”, skriver en.

Annons

”Du ser strålande ut”, skriver en annan.

Ännu en gång var hon klädd i ett svart fodral som avslöjar hennes nya kropp. Men det är inte bara fansen som är exalterade över den nya Mariah Carey. Hennes ex och tillika pappa till hennes barn Nick Cannon verkar ha fått upp ett nytt intresse för henne efter att han sett de nya bilderna på henne.

– Nick tycker att Mariah ser fantastisk ut igen och att hennes nya look är sexig. Hennes nya utsida får honom att tänka på den tiden då de först träffades för en himla massa år sedan. Nu saknar han henne som aldrig förr, säger en källa till sajten Hollywood life.

Se nya bilderna på Mariah Carey:

FOTO: Ibl, Stella Pictures

Annons