Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya bebisrykten efter fansens upptäckt i Kylie Jenners bild

Kylie Jenner i grön baddräkt

Tv-profilen Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott fick sin dotter Stormi förra året. Nu får Kylies kryptiska Instagraminlägg fansen att jubla.

Influencern Kylie Jenner, 21, och pojkvännen Travis Scott, 26, fick en dotter i februari förra året. Paret lyckades hålla Kylies graviditet hemlig i nio månader, dock gick det rykten om att hon var gravid.

– Hon var inte beredd på att bli gravid med Stormi, men med facit i hand så var det det bästa som någonsin hänt henne, och det har gjort kärleken till Travis starkare än hon någonsin kunnat förutspå, sa en av tv-stjärnans vänner tidigare till sajten Hollywood Life.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare gick det rykten om att Kylie och Travis väntade ett andra barn, dock tillbakavisade de ryktet då. Men nu har ryktet och spekulationerna börjat blossa upp igen efter ett kryptiskt inlägg på stjärnans Instagram.

Den omtalade bilden visar Kylies händer där vänstra handens naglar är målade blå och den högra handens naglar är målade rosa. Fansen gissar då på att hon väntar en flicka eller pojke.

Bilden på naglarna får fansen att spekulera

Ett fan kommenterade bilden med frågan om Kylie var gravid och flertalet fans svarade att de var säkra på det, skriver OK! Magazine.

Tidigare har en nära vän till familjen berättat att paret är sugna på en till bebis.

– De vill ha en bebis till. Travis har ändrat sitt jobbschema så att han kan vara hemma så mycket som möjligt med Kylie och Stormi. Att det kommer ett barn till snart råder det inga som helst tvivel om.

Källan fortsätter med att berätta:

– Kylie vill ha en stor familj och Travis viker sig dubbel för att passa upp på Kylie och Stormi och serva dem.

Tidigare i en intervju till Rolling Stone berättade Travis att han längtade efter att få en son.

– När jag fick veta att det var en flicka kände jag bara ”Hmmm”, men efter ett tag var det som att ”Yo, det här kan vara det fetaste som någonsin hänt mig”. Och när Stormi väl föddes kände jag typ ”Livselden brinner brorsan!”.

503 Service Unavailable

LÄS MER: Kylie Jenner anklagar Travis Scott för att vara otrogen

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TT

SENASTE NYTT!