Kylie Jenner anklagar Travis Scott för att vara otrogen

Travis Scott och Kylie Jenner.

Kylie Jenner och Travis Scott har dottern Stormi tillsammans och ryktet har gått att en till familjemedlem är planerad. Nu anklagar Kylie pojkvännen för att ha varit otrogen – och planerna på en större familj får vänta.

Det har varit en hel del drama i familjen Kardashian. Bland annat var Khloé Kardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 27, otrogen mot henne med flera olika kvinnor. Nu senast med Kylie Jenners, 21, bästa vän, Jordyn Woods, 21. Och dramatiken ser inte ut att vara över för den kända familjen.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Kylie och artisten Travis Scott, 26, har dottern Stormi, 1, tillsammans. I en tidigare intervju med Rolling Stone berättade rapparen att han skulle bli mer än glad om Kylie blev gravid igen så fort som möjligt. Han har även varit öppen med att han gärna vill ha en son.

– När Stormi väl föddes kände jag typ ”Livselden brinner brorsan!”

I samma intervju avslöjade också Travis att han planerar att fria och hoppas på att Kylie snart ska bli hans fru.

Kylie anklagar Travis för att vara otrogen

Men vi får se hur det går med det. Nu rapporterar nämligen TMZ att Kylie Jenner har anklagat sin pojkvän Travis Scott för att ha varit otrogen mot henne.

Travis är ute på turné och flög hem för att överraska Kylie och deras dotter Stormi. Dock var det Travis som blev överraskad av Kylie, men inte på ett positivt sätt. Kylie hade nämligen ”bevis” på att pojkvännen gått bakom hennes rygg. Under torsdagen skulle Travis haft en spelning i Buffalo men ställde in den för att stanna hemma i Los Angeles. Ryktet började då gå att det var problem i paradiset.

Travis har nu svarat om ryktet TMZ skrev om och förnekar att han har varit otrogen och att ett bråk om det inte har existerat. Anledningen till att Travis ställde in sin spelning ska istället ha varit på grund av att han var sjuk och inget annat, enligt han själv.

LÄS MER: Exklusivt: Hemma hos Kylie Jenner och Travis Scott

LÄS MER: Kylie Jenner och Kim Kardashian lika som bär på nya bilderna

FOTO: TT

SENASTE NYTT!