Nu talar Bieber ut – därför ställde han in konserterna

För två veckor sedan gick Justin Bieber oväntat ut med att han ställer in de 14 resterande konserterna av hans turné. Fansen var inte sena med att uttrycka sin besvikelse, men inget egentligt svar har kommit från Bieber själv – tills nu.

Det var för två veckor sedan som Justin Bieber, 23, släppte bomben att han ställer in resterande konserter av hans världsturné “Purpose”. 14 olika städer drabbades och fansen rasade i kommentarsfältet till det facebookinlägg där Biebers team publicerat en förklaring till detta.

”På grund av oförutsägbara omständigheter, kommer Justin Bieber att ställa in resten av ”Purpose World Tour”. Justin älskar sina fans och hatar att göra dem besvikna. Han tackar sina fans för den fantastiska upplevelsen under de senaste 18 månaderna då turnén pågått. Han är tacksam och priviligerad som fått dela det här med sina medarbetare då han gjort över 150 framgångsrika framträdanden över 6 kontinenter under den här turnén. Hur som helst, efter att ha övervägt det här noga har han beslutat att han inte kommer uppträda på några fler utsatta datum”, löd förklaringen till varför dessa 14 konserter skulle ställas in.

Men bland de upprörda kommentarerna fanns även folk som med en mer positiv ton uttryckte att Bieber förmodligen behövde vila upp sig, något som han själv nu också bekräftar. I en bild på Instagram har han publicerat ett långt inlägg där han skriver om hur det hårda turnélivet påverkat hans hälsa.

“Jag vill att ni alla ska veta att den här turnén har varit otrolig och att jag har lärt mig så mycket om mig själv…”, skriver han och fortsätter:

“Jag vill att min karriär ska vara hållbar, men jag vill också att mitt hjärta och min själ ska vara hållbara. Så jag kan vara den man jag vill vara, den make jag i framtiden kommer vilja vara, och den pappa jag vill vara.”

Och till skillnad från reaktionerna då den första offentliga förklaringen till att avbryta turnén publicerades, blir stjärnan nu överöst med kärlek.

“Vi är alla så stolta över dig och jag älskar dig så mycket”, skriver ett fan i kommentarsfältet på Instagram, som får medhåll om stoltheten av ett annat fan:

“Dina Beliebers kommer alltid att vara stolta över den du är”.

Justin själv är tydlig med att även han har begått misstag och vill stå för dem, något han också tar upp i texten han delat.

”Mina tidigare beslut och tidigare relationer ska inte få diktera mina framtida beslut och framtida relationer. Jag är väldigt medveten om att jag aldrig kommer att vara perfekt och jag kommer att fortsätta göra misstag. Jag vill vara en människa som lär sig av dem och växer av dem.”

Läs också: Fansen rasar – Justin Bieber ställer in världsturnén

Läs också: Justin Bieber söker kärleken utomlands – tar hjälp av pastor Carl

Foto: IBL

SENASTE NYTT!