LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Justin Bieber söker kärleken utomlands – tar hjälp av pastor Carl

11 jul, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Justin Bieber är redo för att stadga sig. Nu söker han hjälpen utanför USA:s gränser, och den som styr Biebers kärleksauditions är ingen mindre än pastor Carl: "Litar verkligen på honom".
Annons

Sedan flickidolen Justin Bieber, 23, slog igenom har fans över hela världen trånat efter den kanadensiske världsstjärnan. 

Han har tidigare dejtat modellerna Sofia Richie, Hailey Baldwin och sångaren Selena Gomez. Men nu tycks Justin Bieber vilja stadga sig och söker efter en seriöst tjej att dela sitt liv med.

Enligt tidningen NW Magazine letar han nu efter den rätta. Under en vistelse i Australien förra veckan, där Justin befann sig för att delta i en Hillsong Church-konferens med över 30 000 deltagare från hela världen, ska han ha använt sig av en bisarr metod för att hitta sin drömtjej – en audition. 

Tidningens källa hävdar att popstjärnan frågade sin goda vän, pastorn Carl Lentz, om hjälp för att finna sin blivande fru, något som ledde till att pastorn anordnade auditioner för potentiella kandidater.

– Justin litar verkligen på Carl som en bror och tror att han kan hjälpa honom att hitta kvinnan han är menad att spendera sitt liv med, säger källan.

Annons

Enligt tidningen har “Despacito”-sångaren en kravlista över kvaliteter och egenskaper som alla potentiella kandidater måste ha. Ett av kraven är en kristen tro, och vill man inte ha barn är det ingen idé att ställa upp i kampen om att bli fru Bieber.

Att Justin Bieber har en förkärlek för australienskor är ingen hemlighet. På ett event under en resa till Sydney i mars sa han:

– Jag vill verkligen, på allvar, ha en flickvän … Jag vill gifta mig! Inte just nu, men snart.

Det återstår att se om Justin Biebers framtida fru finns bland pastorns kandidater.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl

Annons