TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Justin Bieber utreds för misshandel – fångades på film

19 feb, 2017 
Malin Ljung
Justin Bieber är anmäld för att relativt oprovocerat ha misshandlat en man. Bästa beviset? Det brutala överfallet fångades på film.
Annons

Världsstjärnan Justin Bieber, 22, börjar bli en hejare på att skapa skandalrubriker. Senast i raden är att hans namn förekommer i en polisutredning för misshandel.

Detta efter att han i somras gav sig på en man i Cleveland. Enligt den misshandlade mannens vittnesmål ska Justin Bieber ha tagit hans solglasögon, varpå mannen ska ha kontrat med att ta en bild på stjärnan.

Det skulle han inte ha gjort, för det var då Bieber såg rött och gav sig på mannen med ursinniga slag. Det hela gick så fort att inte ens stjärnans livvakter var beredda, men de gick snabbt emellan och avbröt bråket.

Justin Biebers attack mot mannen fastnade dessutom på film, något som sajten TMZ exklusivt kommit över.

Mannen ska ha uppsökt sjukhus efter misshandeln och dokumenterat skadorna, bland annat hade han en hjärnskakning.

Enligt uppgifter till TMZ pågår en utredning. Enligt uppgifter ska mannen först ha försökt medla och komma fram till en lösning med Bieber, men då han inte fått något gensvar har han nu istället anmält stjärnan.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons