Fansen rasar – Justin Bieber ställer in världsturnén

Justin Bieber ställer in resten av sin världsturné "Purpose", uppger TMZ. Enligt sajten Hollywoodlife ska orsaken vara "oförutsägbara omständigheter", något som inte verkar accepteras av fansen.

Det blir inga fler konserter av Justin Biebers, 23, världsturné “Purpose”. Det skriver sajten TMZ  som också kan meddela att det därmed handlar om 14 inställda konserter.

Enligt sajten Hollywoodlife ska Biebers team ha lämnat ett offentligt meddelande under måndagkvällen där de förklarar varför stjärnan ställer in. Samtidigt passar Bieber på att be om ursäkt och tacka sina fans, något som inte uppskattats av alla.

“På grund av oförutsägbara omständigheter, kommer Justin Bieber att ställa in resten av “Purpose World Tour”. Justin älskar sina fans och hatar att göra dem besvikna. Han tackar sina fans för den fantastiska upplevelsen under de senaste 18 månaderna då turnén pågått. Han är tacksam och priviligerad som fått dela det här med sina medarbetare då han gjort över 150 framgångsrika framträdanden över 6 kontinenter under den här turnén. Hur som helst, efter att ha övervägt det här noga har han beslutat att han inte kommer uppträda på några fler utsatta datum”.

På Biebers offentliga Facebooksida uttrycker fansen sina känslor efter det plötsliga beskedet. Många förstår att han behöver vila upp sig, men meddelandet tycks inte ha tagit emot lika väl av alla fans. På Biebers Facebooksidan rasar fansen över att de inte kommer att få se sin idol live.

“Min dotters hjärta gick just i bitar och hon gråter bokstavligen ögonen ur sig”, skriver en besviken mamma.

“Jag har väntat nio år på att få se Justin.. köpte biljetter för åtta månader sen, min konsert skulle vara om en månad. Jag har platser längst fram. Och nu blir det inställt? Jag vet att det inte är hans fel, men kom igen.. det är om en månad..”, skriver ett annat fan.

Turnén startade den 9 mars i Seattle och i slutet av september förra året uppträdde han för ett fullsatt Tele 2 arena i Stockholm. Enligt sajten Hollywoodlife ska anledningen till att han ställer in resten av världsturnén, handla om “oförutsägbara omständigheter”.

– Han behöver en paus och ser ut att ta den längsta pausen hittills i sin karriär. Han kanske inte är inte vän med Taylor Swift, men han beundrar hur hon bara kan försvinna och ge henne själv tid och han funderar på att göra samma sak och fokusera mer på sig själv, säger en källa till Hollywoodlife.

 

Läs också: Justin Bieber söker kärleken utomlands – tar hjälp av pastor Carl

Läs också: Justin Bieber utreds för misshandel – fångades på film

Foto: IBL, Stella pictures

SENASTE NYTT!