Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Oväntade reaktionen efter Miley Cyrus pik till Nick Jonas

17 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Miley Cyrus la nyligen upp en konversation mellan henne och exet Nick Jonas på Instagram. Nu reagerar fansen på Nicks hustru, Priyanka Chopras, kommentar på bilden.
Annons

Miley Cyrus, 26,  har varit nostalgisk de senaste dagarna då hon har lagt ut flera gamla foton och videoklipp på sin Instagram. Det inlägg som fått mest uppmärksamhet är bilden som är en skärmdump från en konversation mellan henne och ex-pojkvännen tillika forna Jonas Brothers-medlemmen, Nick Jonas, 26.

”Det ögonblicket när till och med ditt ex vet att dina sociala medier är [eld emoji]”, skriver Miley till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I skärmdumpen syns en några år yngre Miley som håller hand med systern Noah Cyrus, 19, och på sig har Miley en tröja med Jonas Brothers på.

”Lol”, skriver Miley till sitt ex i meddelandet, varpå han svarar:

”Fantastiskt. De här tillbakablickarna har varit eld”

Det forna paret träffades när Miley var stjärnan i tv-serien Hannah Montana och de samarbetade på några låtar. Miley Cyrus och Nick Jonas var tillsammans i lite mer än ett år mellan 2007 och 2008. Artisterna fick upp ögonen för varandra igen året därpå, men blev aldrig ett par igen.

Annons

Efter uppbrottet med Nick har Miley erkänt att han var hennes första kärlek och att det tog på henne hårt när det tog slut. Men de har förblivit nära vänner med varandra, skriver ET Online.

Nu är de dock båda nygifta på varsina håll. Miley blev nyligen äkta maka till skådisen Liam Hemsworth, 29, och Nick är gift med skådisen Priyanka Chopra, 36.

Priyanka Chopras vassa kommentar

Även Priyanka Chopra valde att kommentera på Mileys bild med hennes och Nicks konversation på Instagram.

”Hahaha… Maken har rätt. De här inläggen är eld”, skrev skådisen.

Sajten In Touch rapporterar att flera fans har reagerat på kommentaren – och de pekar ut att hon använder ordet make för att visa alla att Nick är hennes man.

”Mrs. PC Jonas gav precis Miley att skratt och ett slag med det korta men kraftfulla ordet MAKEN. Jag älskar den kommentaren”, skrev ett fan.

”Allt jag ser är att Priyanka påminner Miley om att hon kan referera Nick som Priyankas man, istället för mitt ex”, skriver en annan följare.

Hur som helst så verkar det ändå som att alla ändå är på god fot med varandra. Nyligen jobbade Priyanka med Mileys kärlek Liam i filmen Isn’t it romantic. Förra månaden var både Miley och Nick på premiärer av filmen i Los Angeles, där hoppade Miley in för maken som var hemma och var sjuk.

FOTO: IBL/Eric Charbonneau, IBL/Rob Latour

Annons