LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Därför misstänker vännerna att Miley Cyrus är gravid

28 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Miley Cyrus vänner misstänker att hon är gravid efter bröllopet med Liam Hemsworth.
I helgen gifte sig Miley Cyrus i hemlighet med kärleken Liam Hemsworth. Nu är misstänker vännerna att Miley har en bulle i ugnen.
Annons

Miley Cyrus, 26, överraskade alla när hon helt plötsligt delade bröllopsbilder på sig själv och fästmannen Liam Hemsworth, 28, på Instagram och Twitter under söndagen. I hemlighet hade de sagt ja till varandra under en privat ceremoni i deras gemensamma hem i Nashville.

Enligt den amerikanska nöjessajten Hollywood Life var tillställningen så pass privat att inte ens nära vänner var inbjudna. Därför misstänker nu Mileys vänner att en graviditet är anledningen till det spontana bröllopet, skriver nöjessajten.

– Hennes närmaste flippar ur över det plötsliga och oannonserande bröllopet. Miley har inte varit nåbar och har inte svarat på samtal eller sms, vilket har lämnat många närstående undrande över vad som egentligen händer, säger en nära källa till Miley till Hollywood Life.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det är inte bara bröllopet som har fått vännernas misstankar att frodas. Nyligen uttryckte Miley Cyrus tydligt för sina vänner att hon inte tänkt gifta sig förrän hon var redo för att skaffa familj. Enligt källan ska Miley många gånger ha pratat om bröllop med sina kollegor på tv-programmet The Voice, där Miley var en av jurymedlemmarna.

Annons

– Hon pratade alltid med teamet om att hon ville ha ett litet bröllop, med endast några få nära vänner och familj. Hon talade också mycket om att hon kände att bröllop var något hon ville göra när hon var redo för att skaffa familj. Så de som inte fick en plats på det pyttelilla bröllopets gästlista misstänker nu att hon redan kan vara gravid eller på väg att bli, säger källan.

Miley och Liams stormiga kärlekssaga

Om Miley Cyrus vänner har rätt eller inte återstår att se. Men spekulationerna går varma och många tycker att en bebis skulle vara nästa naturliga steg i skådespelarparets relation efter bröllopet.

Första gången Miley och Liam träffades var under inspelningen av filmen The Last Song 2009, där de hade varsin huvudroll. Snabbt fattade de tycke för varandra och året efter visade de för första gången upp sin kärlek på röda mattan under Oscarsgalan på Kodak Theatre i Hollywood. Efter det var de oskiljaktiga och efter ett par år tillsammans förlovade de sig. Förlovningen bröts dock efter bara ett år, då Miley gjorde slut och hittade kärleken på nytt i Patrick Schwarzenegger. Förhållandet med Patrick blev dock inte långvarigt.

I januari 2016 hittade Miley Cyrus och Liam Hemsworth tillbaka till varandra och återupptog genast sin brutna förlovning. Sedan dess har det varit Miley och Liam i vått och torrt – och nu är de äkta makar. En minst sagt snurrig och stormig kärlekssaga, men ack så full av kärlek.

FOTO: IBL

Annons