LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kärleksbilderna från Miley Cyrus och Liam Hemsworth bröllop

17 feb, 2019 
AvLotta Gray
Miley Cyrus bröllopsbilder med Liam
Miley Cyrus och Liam Hemsworth gifte sig i december men först nu kommer bilderna alla väntat på.
Annons

Det var i december som Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 28, plötslig läckte ut en bild från ett hemligt bröllop som skett i smyg i deras gemensamma hem i Nashville. På bilden, som delats på Instagram och Twitter, står Miley i en vit långklänning med kort släp och kramar sin kostymklädda make.

På Liams ringfinger syns vigselringen klart och tydligt. Till la Miley extra vikt vid datumet och skrev ”12.23.18”. Den 23 december, dagen de blev äkta makar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan dess har det varit tomt på bildfronten. Tills nu. Nyligen postade Miley en hel rad bilder, de flesta i svart och vitt från deras numera inte längre hemliga fest med bildtexter till bilderna, allt enligt Daily Mail.

”Min alla hjärtan, varenda dag”

”Jag älskar dig”

Tack för att du alltid böjer dig ner och kysser mig, jag lovar att stå på tå för dig”.

Ett stormigt förhållande

Och alla fans jublade redan då den första bilden dök upp i december. Det ‘är en stor skara fans som har följt parets krokiga resa som länge var känt för sitt stormiga on-and-off-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley kärleken på nytt i Patrick Schwarzenegger, 25. Men det nya förhållandet med Patrick höll inte längre än ett år.

Annons

Sakta men säkert började Miley och Liam hitta tillbaka in i varandras liv och 2016 sågs Miley återigen med en förlovningsring på fingret. Efter att Miley delat en selfie med ringen helt synlig insåg fansen att det var samma flådiga ring som Liam gav till Miley fyra år tidigare.

Bara några dagar senare blev det bekräftat att Miley och Liam återförenats och samtidigt återupptagit förlovningen så fansens lycka var total när det uppdagades att de gift sig och nu så frikostigt delar med sig av bilderna.

Se bilderna på Liam och Miley här:

FOTO: TT, Instagram

Annons