Enligt uppgifter: Nick Cannon väntar sitt fjärde barn på sex månader

NICK CANNON

Enligt uppgifter till Dailymail så ska modellen Alyssa Scott vara gravid med Nick Cannons barn. Men samtidigt som dessa uppgifter florerar så väntar Nick tvillingar med dj:n Abby De La Rosa.

Nick Cannon, 40, är förutom en framgångsrik rappare även komiker, skådespelare och programledare. Nick Cannon var under flera år gift med sångerskan Mariah Carey, 51.

Ex- paret var gifta i hela åtta år men separerade 2014, men först 2016 gick skilsmässan igenom. Efter separationen vägrade nämligen Nick skriva under det sista som krävs för att fullfölja skilsmässan. Ex-makarna har dessutom tvillingarna Monroe och Moroccan Scott tillsammans.

Nick Cannon är en av USA:s främsta underhållningsprogramledare. Numera syns han leda The Masked Singer och har genom åren även programlett America's got talent.

LÄS MER: DRAMATIK Pegs kärleksfulla ord till Tayler inför alla

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kritiken mot Nick Cannon – efter antisemitiska uttalandet

Nick Cannon var dessutom nyligen i blåsväder efter att ha gjort antisemitiska uttalanden i sin egen podcast Cannon’s class. Det var nämligen i fjol som han ska ha uttryckt sig antisemitiskt i sin podcast, vilket Varitey rapporterade om.

I podden intervjuade han den kända rapparen Professor Griff, som varit en del av hiphopgruppen Public Enemy – innan han lämnade gruppen efter antisemitiskt utlåtande.

Nick Cannon ska i podcasten ha sagt att svarta är de riktiga och sanna hebréerna, dessutom pratade han om antisemitiska konspirationsteorier.

– Det är inte hat, man kan inte vara antisemitisk när vi är det semitiska folket. När vi är de människorna som de vill vara. Det är vår födelserätt. Vi är de sanna hebréerna, sa Nick då.

Enligt uppgifter – Nick Cannon väntar fjärde barnet på sex månader

Nu kommer det nya uppgifter om Nick Cannon, och det är att han ska bli pappa för hela sjunde gången! Det kan dessutom vara så att han väntar sitt fjärde barn på bara sex månader, rapporterar Dailymail.

Enligt uppgifter till tidningen så ska modellen Alyssa Scott vara gravid med Nick Cannons barn. Och enligt The Sun ska dessutom Nick and Alyssa synts på en dejt-kväll tillsammans i oktober i Malibu, när Alyssa fyllde år.

Men samtidigt som dessa uppgifter florerar så väntar Nick tvillingar med dj:n Abby De La Rosa, 30.

503 Service Unavailable

På Instagram beskrev Abby lyckan och tacksamheten över att vänta tvillingar:”Tack för att ni väljer mig för att bli er mamma”.

Förutom att ha tvillingarna Monroe och Moroccan Scott med Mariah Carey så har Nick Cannon två barn tillsammans med Brittany Bell. Sonen Golden, 3, och dottern Powerful Queen född i december 2020.

Enligt Dailymail innebär detta att Nick Cannon enligt uppgifterna väntar tre barn 2021.Tvillingar med Abby De La Rosa och enligt tidningen ett barn till med Alyssa Scott. Vilket isåfall blir hans sjunde barn och fjärde på sex månader då dottern Powerful Queen föddes i december.

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om kändisarna i expertpanelen i Masked singer USA

LÄS OCKSÅ: Friends Reunion – här är datum och gäster för specialavsnittet

FOTO: TT/Instagram