Allt du vill veta om kändisarna i expertpanelen i Masked singer USA

Panel i Masked Singer USA 2021

Den femte säsongen av Masked Singer USA börjar lida mot sitt slut.
Panelen har fått kämpa på en hel säsong med att gissa vilken kändis som gömmer sig under dräkten.
Läs om vilka som sitter i expertpanelen här!
Slå på ljud

Finalen av Masked Singer USA 2021 närmar sig, nu är det bara tre tävlande av 14 kvar, dräkterna Piglet, Chameleon och Black Swan.

Succéprogrammet är inne på sin femte säsong i USA, men har du koll på de som sitter i den amerikanska panelen? Läs vidare för att lära känna de lite bättre!

Masked Singer USA

Masked Singer är en sångtävling som hade premiär på den amerikanska kanalen Fox den 2 januari 2019. Masked Singer startade i Sydkorea. I programmet får vi följa kända människor som sjunger samtidigt som de har på sig dräkter från topp till tå. Därefter får panelen och tittarna ledtrådar och ska gissa vem som är under masken.

Första säsongen av Masked Singer Sverige visas just nu.

Vilka sitter i panelen av Masked Singer USA 2021 och vilka är programledare?

Robin Thicke:

Första panellisten ut är sångaren Robin Thicke, han föddes den 10 mars 1977 i Los Angeles, Kalifornien. Robin är bland annat känd för hans kontroversiella låt Blurred Lines som kom ut 2013. Robin har suttit i expertpanelen sedan programmet kom till USA 2019.

Robin Thicke, panellist i Masked Singer USA.
FOTO: NIPI

Jenny McCarthy:

Modellen Jenny McCarthy är den andra panellisten ut och hon föddes den 1 november 1972 i Chicago, Ilinois. Jenny är känd från Playboys Playmate for a month i oktober 1993. Jenny har skrivit flera böcker om hennes son Evans autism. Hon var gift med komikern och skådespelaren Jim Carrey under åren 2005–2010.

Jenny McCarthy
FOTO: NIPI

Ken Jeong:

Skådespelaren, komikern och läkaren Ken Jeong sitter också med i Masked Singer-panelen. Han föddes den 13 juli 1969 i Detroit, Michigan. Han har en lång lista av filmer han medverkat i, men den han är mest känd för är nog trilogin The Hangover när han spelar den mycket udda figuren Mr Chow.

Nicole Scherzinger:

Den fjärde och siste panellisten är Nicole Scherzinger, hon är sångerska, låtskrivare och tv-personlighet. Hon föddes den 29 juni 1978 i Honolulu, Hawaii. Nicole är mest känd som en av medlemmarna i popgruppen The Pussycat Dolls.

Programledare och gästprogramledare i Masked Singer USA 2021

Utöver panelen så finns det också en programledare som leder programmet. Under de första fyra säsongerna av programmet har det varit samma person, nämligen komikern Nick Cannon. Tyvärr drabbades Nick av corona i början utav inspelningarna så skådespelerskan och komikern Niecy Nash fick ta över hans plats.

Därför tror tittarna att Daniel Norberg är Godisautomaten

Övriga gästdomare i femte säsongen av Masked Singer USA är:

  • Joel McHale
  • Rita Wilson
  • Crissy Metz
  • Rob Riggle
  • Darius Rucker
  • LeAnn Rimes

LÄS OCKSÅ: De tre är i final av Masked singer Sverige 2021 – så blir finalen

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Henrik Schyffert och Nour El Refai ihop efter 8 år som särbor

FOTO: NIPI

SENASTE NYTT!