LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Mitt under miljardskilsmässan – han är Janet Jacksons nya kärlek

25 dec, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
Gammal kärlek rostar aldrig sägs det. Nu har Janet Jackson hittat tillbaka till sin pojkvän Jermaine Dupri, som hon var tillsammans med i åtta år i början av 2000-talet.
Annons

Året var 2002 då Janet Jackson, idag 51, blev upp över öronen förälskad i skivproducenten Jermaine Dupri, idag 45. Paret inledde ett åttaårigt förhållande som tyvärr fick sig ett snöpligt slut, något som Jermaine har tagit på sig skulden för.

– Jag tar på mig att jag förstörde det, berättade han i en öppenhjärtig radiointervju i Power 105.1 FMs program ”The Breakfast Club” 2016.

Jermaine lät uppriktigt ledsen över att han hade sabbat förhållandet även om han inte ville gå in mer på detaljer om vad som hände, men han konstaterade att han ”inte var perfekt”.

Nu verkar det som att Janet har förlåtit honom. Efter den uppslitande skilsmässan från maken Wissam al Mana, 43, som hon har sonen Eissa, 1, med, har Janet börjat träffa Jermaine igen.

– Det är hundra procent säkert att de är tillsammans igen och kära, säger en säker källa till Us Weekly, som också har sett dem hålla handen på stan.

Enligt uppgiftslämnaren ska det ha varit Jermaine som krupit till korset och velat ta upp kontakten med Janet när han hörde om skilsmässan från Wissam i våras. Än så länge är dock Janet fortfarande gift på pappret eftersom hon och Wissam inte kan komma överens om bland annat vårdnaden om sonen.

Enligt uppgifter till amerikanska medier kommer skilsmässan att kosta sångerskan svindlande 2 miljarder kronor!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons