LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Michael Sheens relation med svenska Anna – stora ålderskillnaden

12 apr, 2024 
Maria Broberg
Den brittiska skådespelaren Michael Sheen är ihop med den 25 år yngre svensken Anna Lundberg.
I en intervju med BBC berättar han nu att han tvekade i början av relationen på grund av deras stora åldersskillnad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här chockar Bingo och Julia Hänts reporter – kyssen går överstyrBrand logo
Här chockar Bingo och Julia Hänts reporter – kyssen går överstyr

Den brittiske film- och teaterstjärnan Michael Sheen, 55, är nog mest känd från rollen som premiärminister Tony Blair i filmen The Queen, eller som vampyren Aro i Twilight-filmerna.

Men han har också en lång och framgångsrik film- och teaterkarriär bakom sig.

På det privata planet är Michael Sheen tillsammans med den svenska skådespelerskan Anna Lundberg, 30, som han även har två barn med.

Mellan 1995 och 2003 hade han ett förhållande med skådespelerskan Kate Beckinsale, och deras gemensamma dotter Lily, 25, föddes 1999. Det betyder alltså att det skiljer endast fem år mellan flickvännen Anna Lundberg och Michaels äldsta dotter.

I en intervju med BBC erkänner han nu att han har varit tveksam över att vara i ett förhållande med någon som är så nära i ålder mad hans barn.

Michael Sheen om relationen med Anna: ’’Utmanande’’

Det är när Michael Sheen intervjuas i The Assembly, en BBC-serie där personer med autism eller andra neurologiska diagnoser ställer frågor till Sheen, som han får frågan: ”Hur känns det att vara tillsammans med någon som bara är fem år äldre än din dotter?”

Annons

– På grund av åldersskillnaden tror jag att vi båda blev ganska förvånade när vi blev tillsammans. Jag tror inte att någon av oss letade efter det, det är inte så att jag har dejtat massor av människor som är yngre än mig. Men man träffar den man träffar, svarar Sheen och fortsätter:

– Det var inte det lättaste att göra. Vi var båda medvetna om att det skulle bli svårt och utmanande. Men i slutändan kände vi att det var värt på grund av hur vi kände för varandra.

Michael Sheens oro över att vara en äldre pappa: ’’Det gör mig ledsen’’

Michael och Anna träffades under inspelningen av komediserien Staged. 2019 fick de dottern Lyra och 2022 föddes deras andra barn.

I samma intervjufråga som ovan öppnar Michael Sheen även upp om oron han upplever kring att vara en äldre pappa till sina barn.

– Jag vet om att jag är en äldre pappa. Det oroar mig. Det gör mig ledsen att tänka på den tiden jag inte kommer att ha med dem, berättar Sheen.

FOTO: TT

Annons