Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Svenska Anna Lundberg uppges vara Michael Sheens nya kärlek

17 jul, 2019 
AvPontus Varg
Svenska Anna, 24, pekas ut – som Hollywoodstjärnan Michael sheens kärlek
Hollywoodstjärnan Michael Sheen verkar ha hittat kärleken – i 24-åriga Anna Lundberg från Helsingborg.
Annons

Den brittiska film- och teaterstjärnan Michael Sheen är nu officiellt tillsammans med en svensk skådespelare. Den engelska filmstjärnan Michael Sheen, 50, och den svenska skådespelaren Anna Lundberg, 24, har varit ett par sedan i maj, skriver engelska MailOnline.

Michael, som kanske är mest känd från rollen som premiärminister Tony Blair i filmen The Queen, och som vampyren Aro i Twilight-filmerna, har en lång och framgångsrik teater- och filmkarriär bakom sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anna Lundberg från Helsingborg har just börjat sin karriär då hon för tre år sedan blev antagen till den ansedda scenskolan American Academy of Dramatatic Arts i New York. I höstas spelade hon drottning Margaret i pjäsen The Richard Project på den högaktade skolan.

I den brittiska artikeln ser vi bilder som Anna själv lagt ut på sin Instagram på paret från världspremiären i London av Michaels nya tv-serie Good Omens och intill skriver hon:

Annons

Vilken otrolig kväll att delta i! Än en gång är jag överväldigad av stolthet och kunde inte vara gladare för Michaels och de andra skådespelarnas räkning.

”I en sagobubbla”

När Anna blev uttagen till den fina teaterskolan i New York hade hon uppträtt tre säsonger på Cabaret Candy Club i hemstaden Helsingborg.

– Det är som att befinna sig i en sagobubbla. Vem hade kunnat tro det? Ena dagen står man och säljer cheeseburgare på Knutpunkten och nästa dag får man veta att man ska flytta till New York för att studera på en av de största dramaskolorna i världen, sa Anna till Helsingborgs Dagblad då.

Michael Sheen har tidigare varit ihop med skådisar som Kate Beckinsale och komikern Sarah Silverman.

Expressen har sökt Anna angående relationen med Michael Sheen.

– Ingen kommentar, svarar hon tidningen.

FOTO: TT

Annons