Artikeln innehåller reklamlänkar

Michael Sheen bekräftar: Väntar barn med svenska Anna Lundberg

Twilight-stjärnan Michael Sheen bekräftar: Väntar barn med svenska Anna Lundberg

Under gårdagen uppdagades det att Hollywoodskådisen Michael Sheen hittat kärleken i 24-åriga Anna Lundberg från Helsingborg. Nu berättar han att paret tagit nästa steg i relationen.

Den engelska filmstjärnan Michael Sheen, 50, och den svenska skådespelaren Anna Lundberg, 24, har varit ett par sedan i maj, skriver engelska MailOnline. Och nu meddelar Michael på Twitter att paret tagit ännu ett steg i sin relation!

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Michael Sheen, som kanske är mest känd från rollen som premiärminister Tony Blair i filmen The Queen, och som vampyren Aro i Twilight-filmerna, har en lång och framgångsrik teater- och filmkarriär bakom sig. Anna Lundberg från Helsingborg har just börjat sin karriär då hon för tre år sedan blev antagen till den ansedda scenskolan American Academy of Dramatatic Arts i New York. I höstas spelade hon drottning Margaret i pjäsen ”The Richard Project” på den högaktade skolan.

I den brittiska artikeln ser vi bilder som Anna själv lagt ut på sin Instagram på paret från världspremiären i London av Michaels nya tv-serie Good Omens och intill skriver hon:

Vilken otrolig kväll att delta i! Än en gång är jag överväldigad av stolthet och kunde inte vara gladare för Michaels och de andra skådespelarnas räkning.

Väntar barn ihop

Efter att det blev officiellt att svensken och Michael varit ett par sedan i maj, svarade stjärnskådisen upp med ännu en överraskning: de väntar barn!

Jag är glad att kunna berätta att jag och min partner Anna väntar på vår egna lilla ängel!”, något han meddelade allmänheten via Twitter.

Michael Sheen har tidigare varit ihop med skådisar som Kate Beckinsale och komikern Sarah Silverman.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!