Melanie ”Mel B” Browns hemliga romans med exflickvännen

Mel B i Spice Girls

Melanie ”Mel B” Brown skilde sig från maken Stephen Belafonte 2017 och hennes kärleksliv har varit ganska tyst därefter, tills nu. Det ryktas om att Melanie dejtar ett ex från tidigare.

Våren 2017 skiljdes Melanie ”Mel B” Brown, 43, och Stephen Belafonte, 43. Det var en smutsig skilsmässa där exmakarna anklagade varandra för både drogberoende och otrohet.

Mel B anklagade även sin barnflicka för att ha varit en bidragande orsak till skilsmässan. I mars samma år som skilsmässan blev offentlig outade Mel B att barnflickan Lorraine Gilles, 29, har varit med i sexskandaler med Mel B och hennes exman.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Barnflickan anklagade därefter Mel B för både förtal och ärekränkning. Lorraine Gilles menade att Mel B gjort fel genom att nämna henne i de rättsliga dokumenten om skilsmässan, har Hänt tidigare skrivit.

Mel träffar sitt ex

Kärlekslivet verkar dock gå bättre nu för Mel B efter allt drama. 2003 dejtade Mel B filmproducenten Christine Crokos, 43, under tre år innan de gick skilda vägar. Enligt en källa till OK! Magazine dejtar de nu igen.

Paret ska ha skickat flörtiga meddelanden till varandra på sociala medier och gått på hemliga dejter tillsammans.

Ryktet om att de är ett par började cirkulera efter att Mel B lagt upp en bild på sin Instagram där hon poserar i underkläder och Christine kommenterade flörtigt. Christine ska då ha kommenterat:

”Oh jisses! Ha inte det på dig under middagen med mig”.

En källa berättade för The Mirror att Mel fortfarande har ett starkt band med Christine även om det är mer än tio år sedan de bröt upp.

Mel B öppnade upp sig tidigare om förhållandet med Christine i en intervju med Gay Star News. Då berättade hon att förhållandet med Christine inte var ett experiment, utan att hon verkligen föll för Christine och blev kär.

”Ett experiment håller inte i fem år”, sa hon i intervjun.

Innan ryktet om Mel B och Christine sattes igång gick även ett rykte om att Mel B och Spice Girls-kollegan Geri Halliwell haft ett förhållande. Geri svarade på anklagelserna:

– Att läsa om alla dessa rykten igen gör mig besviken.

En annan källa säger att Geri älskar Spice Girls: Emma, Melanie, Melanie och Victoria. Hon vill att alla ska veta att ryktena absolut inte är sanna och det har skadat hennes familj. Samtidigt ser Geri fram emot att träffa tjejerna och alla fansen under turnén, ha det roligt och skapa massa nya minnen.

LÄS MER: Spice Girls i direktsänt tv-bråk om Victoria Beckham

LÄS MER: Mel B avslöjar heta sexet med världsstjärnan

FOTO: TT