Mel B avslöjar heta sexet med världsstjärnan

Spice Girls-stjärnan Melanie "Mel B" Brown avslöjar nu att hon hade en sexuell relation med artistkollegan Peter Andre under 90-talet.

Nu kliver Spice Girls-stjärnan Melanie ”Mel B” Brown fram och berättar om den heta relationen med artistkollegan Peter Andre.

Sångerskan Melanie ”Mel B” Brown, 43, från gruppen Spice Girls har varit gift med med producenten Stephen Belafonte, 43, men paret skilde sig under uppmärksammade former i mars 2017.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Nu avslöjar Mel B att hon har haft en het relation med artistkollegan Peter Andre, 45, som tidigare var gift, och har barn, med modellen Katie ”Jordan” Price, 49. Mel B berättar nu intima detaljer från det sexuella förhållandet.

Paret dejtade i nio månader då de båda stod på toppen av sina under 90-talet, det vill säga innan Jordan fanns med i bilden.

– Han var mitt booty call (tillfälligt ligg man ringer när andan faller på, reds anm) och han var en fantastisk älskare och väldigt artig. Han frågade mig om han fick kyssa mig, berättar hon i The Guardian.

Stöttar Mel B efter skilsmässan

Peter Andre var dock bara en i raden av de män hon dejtade under en period och de andra två var skådespelarna Max Beesley, 47, och Eddie Murphy, 57. Den senare fick hon dottern Angel, 9, med.

– De var alla fantastiska, underbara killar, säger hon nu trots att hon knappt har någon kontakt med Eddie Murphy fastän de har ett barn ihop. All kontakt dem emellan sker nämligen via Eddies mamma, har en källa berättat för tidningen People.

Annat är det med exet Peter Andre! När Mel skilde sig från Stephen Belafonte efter att han misstänkts ha misshandlat henne och haft en affär med deras barnflicka, som han ska ha gjort gravid, var Peter André den som klev fram och stöttade henne. Det framkom i en spalt han skrev för en tidning.

Det enda jag kommer att säga är att det är sorgligt att se hur skitigt det här är. Jag har inte pratat med Mel sedan hon uppträdde på Lip Sync Battle UK men jag kommer alltid att finnas för henne när hon behöver mig”.

Peter Andre är dock idag gift med Emily MacDonagh, som han har en dotter och en son med.

Mel B är aktuell med att lansera sin självbiografi Brutally honest medan hon också förbereder sig på den turné som hon kommer att göra med Spice Girls nästa sommar.

LÄS MER: Mel B rasar mot Victoria Beckhams svek: ”Dra åt helvete”

LÄS MER: Victoria Beckham i vilt bråk med Mel B

FOTO: IBL, Instagram