LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Megan Fox ilska efter ex-maken Brian Austin Greens bild på sonen

03 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Megan Fox & Brian Austin Green
Megan Fox och Brian Austin Green gick skilda vägar i slutet av 2019.
Nu kritiserar Megan ex-maken efter hans beslut med deras gemensamma son.
”Förstår inte”, skriver hon.
Annons
Jennifer Anistons stora familjelycka – glädjen över nya tillskottetBrand logo
Jennifer Anistons stora familjelycka – glädjen över nya tillskottet

Det var under våren som den stora nyheten att Transformers-skådespelerskan Megan Fox och hennes tidigare make Brian Austin Green valt att gå skilda vägar efter 16 år tillsammans. De hade då varit gifta i nästan tio år och också fått sönerna Noah, Bodhi och Journey tillsammans.

I sin podcast With Brian Austin Green berättar Brian om uppbrottet och att det var Megan som tog initiativet till att gå åt varsitt håll. Det var efter att hon hade kommit hem från en filminspelning utomlands som hon berättade om skilsmässotankarna för sin make.

– Hon sa: ”När jag var utomlands och jobbade ensam kände jag mig mer som mig själv och tyckte om mig själv mer. Jag tror att det är något jag skulle vilja testa”, berättar Brian innan han fortsätter:

– Ingen av oss har gjort något mot den andra. Hon har alltid varit ärlig mot mig. Jag har alltid varit ärlig mot henne. Vi har haft ett fantastiskt förhållande. Jag kommer alltid att att älska henne och jag vet att hon alltid kommer att älska mig. Och jag vet att det vi har byggt upp som familj är väldigt speciellt.

Annons

Idag kämpar de för att göra det så bra som möjligt för sina gemensamma barn, trots att de längre inte bor med varandra.

Megan Fox ilska mot ex-maken Brian

Men det var efter att Brian la ut en bild på sin Instagram tillsammans med sonen Journey som skådespelerskan plötsligt röt ifrån. Under bilden på ex-maken och sonen kommenterar hon:

”Varför måste Journey vara med på den här bilden? Det är inte svårt att beskära den eller välja ett foto där han inte är med. Jag hade en fantastisk halloween med de igår, men som du märker så är de trots det inte med på mina sociala medier.”

Hon fortsätter:

”Jag vet att du älskar dina barn, men jag förstår inte varför du inte kan sluta använda de för bilder på Instagram.”

Megan Fox skriver sedan att hon upplever att han njuter av att späda på bilden av att hon är en frånvarande mamma medan han är en fantastiskt pappa, och undrar varför han behöver bekräftelse från internet för att känna att han är en bra pappa.

Brian har inte gett en offentlig kommentar på Megans kritik, utan raderade istället inlägget för att sedan publicera samma bild på nytt fast den gången utan sonen.

Annons