Adele bryter tystnaden om utseendeförändringen för första gången

26 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Adele
Someone like you-artisten Adele har under senaste året skapat starka reaktioner med sin utseendeförvandling.
Nu bryter hon tystnaden om förändringen.
– Jag vet att jag ser annorlunda ut, säger Adele.
Annons
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet

Det har gått lite mer än ett decennium sedan den brittiska artisten Adele Laurie Blue Adkins, 32, tog världen med storm med megahiten Rolling in the deep. Sedan dess har hennes karriär bara gått spikrakt uppåt, och genom alla år som aktiv har hon hyllats både för sin starka sångröst och härliga personlighet.

Under helgen var det dags för stjärnan att ta ett helt nytt steg i karriären. I söndags programledde hon nämligen den stora succéshowen Saturday Night Live för första gången.

– Jag är verkligen så lycklig över att äntligen få leda den här showen. Inte bara för att jag genuint älskar det här programmet utan för att det var den här showen som tog min karriär till USA för tolv väldigt långa år sen, börjar hon med att säga innan hon fortsätter:

– Jag var en gäst för tolv år sen och några miljoner människor gick in för att titta och resten är historia.

Recept.se Nyhetsbrev

Adele berättar sedan att hon är väldigt nervös över att hosta programmet och att en av anledningarna är att hon är rädd för att hon ska svära trots att hon inte får.

Annons

– Jag är nervös. Ni vet hur jag är, jag blir alltid nervös när det är direktsänt. Men ikväll är jag extra nervös för att jag svär väldigt mycket. Alltså väldigt väldigt mycket. Jag tänker inte ens på att jag gör det längre, säger hon.

Några minuter in på showen tar Adele upp något många har väntat på.

Adeles egna ord om utseendeförändringen

Den senaste tiden har det varit väldigt tyst kring Adeles musik och istället har hon skapat stora rubriker över något helt annat. Fans världen över har nämligen knappt trott sina ögon när artisten delat med sig av nya bilder på sig själv.

Förvandlingen startade kort efter att Adele skilde sig med den dåvarande maken Simon Konecki under våren 2019. Bara veckor senare kom de första bilderna på artisten tillsammans med Spice Girls-vännerna Emma Bunton, Mel B, Mel C och Geri Halliwell som visade att Adele gått ner i vikt, och direkt blev fansen oroliga.

Men den drastiska förvandlingen skulle sedan visa sig grundas i att Adele valt att ändra sin livsstil efter att hon blivit ensamstående mamma, helt enkelt för att vara en bättre förebild för sonen Angelo. Tidigare hade hon bland annat druckit en hel del alkohol.

Annons

Och under sin medverkan i Saturday Night Live valde hon att adressera den stora elefanten i rummet.

– Jag vet att jag ser väldigt väldigt annorlunda ut sen ni såg mig senast. Men det beror faktiskt på att jag, på grund av alla coronarestriktioner och resebegränsningarna, har varit tvungen att resa lätt och därför bara kunde ta med hälften av mig själv. Och det här är den halvan jag valde att ta med, säger Adele, varpå publiken skrattar.

FOTO: NBC

Annons