Adeles nya bilder efter drastiska förvandlingen - följarna i chock

28 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Adele
Världsstjärnan Adele har de senaste månaderna gått igenom en stor utseendeförvandling.
Nu lägger hon upp nya bilder som väcker starka känslor hos fansen.
Annons

Allt om Kate Middleton
Allt om Kate Middleton

Det har gått lite mer än ett decennium sedan den brittiska artisten Adele tog världen med storm med megahiten Rolling in the deep. Sedan dess har hennes karriär bara gått spikrakt uppåt, och genom alla år som aktiv har hon hyllats både för hennes starka röst och härliga personlighet. Men den senaste tiden har det varit tyst kring hennes musik, och istället har fans över hela världen knappt trott sina ögon när Adele delat med sig av nya bilder på sig själv.

Förvandlingen startade kort efter att Adele skilde sig med den dåvarande maken Simon Konecki under våren 2019. Bara veckor senare kom de första bilderna på artisten tillsammans med Spice Girls-vännerna Emma Bunton, Mel B, Mel C och Geri Halliwell som visade att Adele gått ner i vikt, och direkt blev fansen oroliga. Men den drastiska förvandlingen skulle sedan visa sig grundas i att Adele valt att ändra sin livsstil efter att hon blivit ensamstående mamma, helt enkelt för att vara en bättre förebild för sonen Angelo. Tidigare hade hon bland annat druckit en hel del alkohol.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son, säger en person till People.

Nya bilderna

Det är inte varje dag Someone like you-sångaren delar bilder på sina sociala medier, men igår var det hennes följares turdag. Under gårdagen la hon nämligen upp ett bildspel på henne och reality-sjärnan och modellen Nicole Richie samtidigt som hon passade på att gratta Nicole på hennes födelsedag. Under inlägget skriver hon:

”Happy belated birthday to my daily dose of grace @nicolerichie I admire you and love you so much. You are the epitome of self preservation, self love and absolute savagery! You are so so cherished by so many angel girl! Keep making us laugh babes, we adore you to the moon and back.”

I bildspelet får man se en hel del klipp och bilder på duon när de bland annat skrämmer varandra, festar och tar selfie med en giraff. Men att Adele och Nichole Richie var bästa vänner var det inte många som kände till, och flera av sångarens följare är i extas över det stora avslöjandet.

Annons

”Att Nicole och Adele är bästa vänner? That´s hot!”, skriver en följare och syftar på Nicholes medverkan i Simple life som hon gjorde tillsammans med Paris Hilton.

”Wow, den här vänskapen gjorde precis mitt år mycket bättre”, skriver en annan.

Och bland alla kommentarer om den klockrena kändisduon är det även en hel del fans som också passar på att fråga efter Adeles kommande album.

FOTO: TT, Instagram

Annons