LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Madonna, 61, nära att dö – barnens enorma oro: ”Extremt riskfyllt”

22 nov, 2023 
Erika Svensson
Madonna
Att dra ut på en världsomspännande turné bara månader efter en svår kollaps som nästan kostat en livet har knappast varit gynnsamt för Madonnas hälsa.
– Hon är ett steg ifrån katastrof, säger en källa till Mirror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Att superstjärnan Madonna, 61, var nära att dö av en mystisk bakterieinfektion i somras har inte stoppat henne från att ge sig ut på en lång och slitsam världsturné, som även nått Sverige.

Under repetitionerna föll hon plötsligt ihop och fördes medvetslös till sjukhus. Hennes sex barn skyndade till hennes sida, livrädda att mamma inte skulle vakna igen.

– Jag trodde inte att jag skulle klara mig. Det gjorde inte mina barn heller. Därför vaknade jag upp med dem alla omkring mig, sa Madonna när hon uppträdde i O2 Arena i London den 14 oktober.

– Jag har glömt fem dagar av mitt liv – eller min död, fortsatte hon.

Madonna låg på intensiven: ”Mina lungor fungerade inte”

Hälsoproblemen spökar fortfarande. Under en senare spelning i Paris i november berättade Madonna att sjukdomstillståndet fortfarande är ett stort mysterium. Både njuren och lungorna slutade fungera och det var stor risk att hon skulle stryka med.

Annons

– Jag var på sjukhuset. Jag var på intensiven. Mina lungor fungerade inte, jag kunde inte andas själv. Min njure fungerade inte. Jag smittades av någon bakterie som ingen känner till. Den har 40 procents dödlighet, sa hon från scenen, enligt The Sun.

Två veckor senare lämnade hon sjukhuset men kampen var långt ifrån över.

– Jag andades syre genom en näskanyl, jag kunde knappt ta mig ur sängen för att gå på toa. Jag hade ingen styrka. Jag hade ingen energi, allt togs ifrån mig.

Barnens enorma oro för Madonna: ”Ett steg ifrån katastrof”

Sedan kollapsen har Madonna flera gånger sagt att det var kärleken till barnen som fick henne att kämpa vidare och att det är tack vara dem hon idag orkar genomföra sin stora jubileumsturné. Men barnen är de största kritikerna till att mamma över huvud taget har valt att ge sig ut på vägarna igen.

Annons

– Lourdes och Rocco har i flera år sagt att deras mamma är ett steg ifrån katastrof sett till hur hårt hon pushar sig själv, går överstyr med plastikingrepp och beter sig som att hon fortfarande vore 20, säger en källa till tidningen Mirror.

En annan källa nära familjen sa i slutet av sommaren till sajten Radar Online:

– Hon jobbade övertid och brände ut sig själv och folk runt henne har försökt påminna henne om att hon inte är 45 längre, än mindre 25. Sättet som hon gjorde det på var extremt riskfyllt.

FOTO: Zak Hussein/SplashNews.com, SplashNews.com

Annons