BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Världsstjärnan Madonna är inlagd på sjukhus – skjuter fram turnén

28 jun, 2023 
Frida Eklöf
Världsstjärnan Madonna har drabbats av en bakterieinfektion och lagts in på sjukhus, rapporterar Variety.
Annons
Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var den 24 juni som Madonnas, 64, manager Guy Oseary kunde bekräfta att världsstjärnan drabbats av en allvarlig bakterieinfektion och att hon har legat på intensivvårdsavdelningen sedan dess.

”På lördagen den 24 juni drabbades Madonna av en allvarlig bakterieinfektion som har lett till en flera dagar lång vistelse på intensivvårdsavdelning”, skriver han på Instagram.

Madonnas hälsoläge ska ha förbättrats och hon förväntas bli helt återställd från infektionen men hon får fortfarande medicinsk hjälp för bakterieinfektionen som hon har i kroppen.

Anledningen till varför världsstjärnan har insjuknat i en allvarlig bakterieinfektion är fortfarande osagt.

Madonna tvingas skjuta fram sin kommande turné – till följd av insjuknandet

Den 15 juli skulle Madonnas turné ”Celebration” starta i Vancouver, men till följd av hennes sjukdomstillstånd skjuts den nu fram.

”Vi kommer att gå ut med fler detaljer så fort vi har dem, inklusive ett nytt startdatum för turnén och de omplanerade showerna”, skriver Guy Oseary.

Detta kan komma att påverka Madonnas konsert i Stockholm den 28 oktober 2023.

Madonnas tidigare hälsoproblem – går med käpp

Detta är inte första gången som Madonna drabbas av hälsoproblem de senaste åren. Senast 2020 tvingades hon att ställa in flera konserter på sin dåvarande världsturné.

Annons

Hon har bland annat behövt ställa in på grund av smärta från en envis skada och hon har även lagt upp videos på sig själv där hon går med käpp.

Efter sina konserter har världsstjärnan även behövt ta isbad. Att hon blir äldre är ingenting som hon verkar vilja inse själv, vilket är en av anledningarna till att hon ibland behöver ställa in konserter med kort varsel, har en uppgiftslämnare tidigare sagt till Radar Online.

– Hon blir allt äldre och när hon kör hårt en kväll så kan hon inte studsa tillbaka som hon brukade till nästa kväll. Det är så hon är, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

FOTO: RUBA

Annons