LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Madonnas första ord efter akuta sjukhusvistelsen

10 jul, 2023 
Johanna Talamo
MADONNA
Madonna är inlagd på sjukhus. Arkivbild.
Lördagen den 24 juni hittades Madonna medvetslös i New York och vårdades därefter på sjukhus - nu bryter hon tystnaden.
”Det första jag tänkte på när jag vaknade upp på sjukhuset var mina barn”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Det var lördagen den 24 juni som Madonna hittades medvetslös i New York. Hon fördes till sjukhus och vårdades på intensiven där hon fick beskedet att hon drabbats av en svår bakterieinfektion.

Madonna drabbats av svår bakterieinfektion

Världsstjärnans manager Guy Oseary bekräftade då att hon drabbats av en allvarlig bakterieinfektion och legat på intensivvårdsavdelningen sedan dess.

”På lördagen den 24 juni drabbades Madonna av en allvarlig bakterieinfektion som har lett till en flera dagar lång vistelse på intensivvårdsavdelning”, skrev han då på Instagram.

Madonna ska därefter ha påbörjat återhämtningen och hälsan ska ha blivit bättre. Hon förväntas bli helt återställd från infektionen men bakterieinfektionen som hon har i kroppen behandlas fortfarande. Anledningen till varför hon drabbats av infektionen har ingen uttalat sig om i dagsläget.

Annons

Madonnas första ord efter sjukhusvistelsen

Nu bryter Madonna tystnaden i ett inlägg på sin Instagram där hon skriver:

”Tack för er positiva energi, era böner och era uppmuntrande, helande ord. Jag har känt er kärlek. Jag är på vägen till återhämtning och så otroligt tacksam för alla välsignelser jag har i livet. Min första tanke när jag vaknade på sjukhuset var mina barn. Min andra tanke var att jag inte vill göra någon som köpt biljetter till min turné besviken. Jag ville heller inte göra personerna som jobbat hårt för att skapa denna show med mig de senaste månaderna besvikna. Jag vill inte göra någon besviken. Mitt fokus nu är min hälsa och att bli starkare och jag lovar er, jag är tillbaka såfort jag kan!.... Jag kunde inte vara mer tacksam för er omtanke och stöd, kärlek, M”

FOTO: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Annons