LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Madonna, 61, nära att dö – barnens sorg: ”Allt togs ifrån mig”

18 dec, 2023 
MADONNA
Madonna har haft en tuff tid när det kommer till hälsan.
Nu berättar hon om sorgen över att det var bara när hon låg på dödsbädden som barnen förmådde sig hälsa på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Det var i somras som det stod klart att superstjärnan Madonna, 61, var nära att dö av en mystisk bakterieinfektion. Detta var dock inget som stoppade henne från att ge sig ut på en lång och slitsam världsturné, som även nått Sverige.

Dock hände det som inte fick hända. Under repetitionerna föll hon plötsligt ihop och fördes medvetslös till sjukhus. Hennes sex barn skyndade till hennes sida, livrädda att mamma inte skulle vakna igen.

– Jag trodde inte att jag skulle klara mig. Det gjorde inte mina barn heller. Därför vaknade jag upp med dem alla omkring mig, sa Madonna efter det.

– Jag har glömt fem dagar av mitt liv – eller min död, fortsatte hon.

Madonnas sorg – krävdes en nära döden upplevelse

Det här har nu kommit att bli en sorg för Madonna. Att det skulle krävas en nära-döden-upplevelse för att barnen skulle samlas är något som Madonna känner stor sorg över.

– Det krävdes att jag nästan dog för att alla mina barn skulle samlas i ett och samma rum, säger hon i en ny video som Page six har publicerat.

Annons

– Det höll på att knäcka mig när jag tänkte tanken på att lämna mina barn i det här stadiet av deras liv, fortsätter hon.

Madonna om läskiga händelsen – det hände egentligen

Det som egentligen hände med Madonnas hälsa är lite av ett mysterium. Men säkert är att både njuren och lungorna slutade fungera och det var stor risk att hon skulle stryka med.

– Jag var på sjukhuset. Jag var på intensiven. Mina lungor fungerade inte, jag kunde inte andas själv. Min njure fungerade inte. Jag smittades av någon bakterie som ingen känner till. Den har 40 procents dödlighet, sa hon från scenen, enligt The Sun.

– Jag andades syre genom en näskanyl, jag kunde knappt ta mig ur sängen för att gå på toa. Jag hade ingen styrka. Jag hade ingen energi, allt togs ifrån mig, fortsatte hon.

FOTO: Matthew Rettenmund / SplashNews.com, NALG / BACKGRID US / TT

Annons