Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Megan Hansons tårar efter hastiga insjuknandet: ”Skrämmande”

28 apr, 2019 
AvOla Brising
Megan Barton Hanson förbjöds flyga till Coachella. Hon lämnade flygplatsen i tårar efter att ansiktet svällt upp då hon drabbats av en extrem allergisk reaktion av hårfärg.
Annons

Love Island-stjärnan och glamourmodellen Megan Barton Hanson, 25, fick en extrem allergisk reaktion när hon på egen hand skulle färga om sitt hår från blont till en mörkare brun färg. Det hela var så illa att hon först förbjöds att gå ombord på flygplanet hon skulle ha åkt med till festivalen Coachella i USA. Hon lämnade gråtande flygplatsen och tvingades sedan åka i ilfart till sjukhuset efter att hela ansiktet svullnat upp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hela mitt huvud svullnade upp och var så stort att jag såg ut som en seriefigur. Jag hade tidigare färgat håret två gånger om på en salong, men bestämde mig för att färga rötterna själv hemma, berättar hon i Huffington Post enligt OK! Magazine.

Megan Hanson förklarar vidare:

– Både mina ögon och huvudet blev större. Det sved något enormt i hela skallen. Det var skrämmande för jag hade ingen aning om vad som hände med mig.

Annons

Megan Hanson berättar om insjuknandet

I This Morning på ITV berättar hon mer ingående om vad som hände:

– Vid åtta på kvällen började jag känna mig risig i halsen och mitt ansikte började svullna upp. Jag tänkte att jag kanske höll på att bli sjuk eller helt enkelt var utarbetad.

Megan berättar ingående om den traumatiska händelsen i ITV.

Hon la sig för att vila och vaknade upp igen framåt midnatt. Då var hon mer uppsvullen och huden kändes stram. Hon somnade om igen och vaknade ännu en gång klockan fem på morgonen:

– Då var det så illa att jag knappt kunde öppna ögonen.

Megan vill inte visa bilder av hur hon själv såg ut, men visar istället bilder av andra kvinnor som fått liknande allergiska reaktioner av billig hårfärg.

En av bilderna Megan tog som exempel på allergiska reaktioner man kan få av hårfärg.

Förbjöds flyga till Coachella

Därefter berättar hon att hon ringde sin mamma för att fråga vad hon skulle göra:

Annons

– Jag sa till henne att jag kan bara inte låta folk se mig så här. Jag har fått tillräckligt med näthat från troll efter att jag la ut bilder från före och efter mina plastikkirurgiska ingrepp.

Ändå bestämde hon sig för att åka till flygplatsen för att åka på sin inplanerade resa till musikfestivalen Coachella. Hon täckte över ansiktet med en sjal på väg ut till taxin:

– Till och med Uber-föraren blev rädd. Han frågade ”Vad har hänt med ditt ansikte?”

Megan förbjöds att flyga till den populära festivalen Coachella.

När hon väl skulle gå igenom säkerhetskontrollerna på flygplatsen tillkallade personalen läkare som förbjöd henne att flyga och istället ringde efter en ambulans. Gråtande släpades Megan sedan ut till ambulansen, varpå hon kördes i ilfart till sjukhuset.

Slutligen berättar hon:

– Jag mår bra nu. När jag tänker tillbaka på det i efterhand så skrattar jag åt det. Det var ju helt sjukt.

FOTO: TT, ITV

Annons