Efter uppbrottet: Love Island-Agnes och Niklas glädjebesked

15 apr, 2019 
AvAgnethe Alm
Love Island-paret Agnes och Niklas tillsammans igen efter uppbrottet.
Agnes von Corswant och Niklas Lennströms kärleksrelation fick ett plötsligt slut efter Love Island 2018. Men nu kommer de båda med ett glatt besked om kärleken.
Annons

Agnes von Corswant, 23, och Niklas Lennström, 20, fann varandra i tv-programmet Love Island, som sändes på Tv4 play. Från första dejten i programmet satt deltagarna i princip ihop och kärleken fortsatte spira även efter programmet. När inspelningarna var över åkte de tillsammans hem från grekiska ön Korfu till Niklas hem i Borlänge. Niklas delade då en romantisk bild på dem tillsammans på sin Instagram.

– Nu lämnar underbara Agnes lilla Borlänge och snart är det min tur att komma till henne på Gotland, skrev han till bilden, följt av ett hjärta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kärlekssagan fick dock ett abrupt slut. Kort efter att paret kommit hem till Sverige igen gick Agnes von Corswant ut med det tråkiga beskedet att paret gått skilda vägar.

– Väldigt många av er skriver till mig och frågar hur det är mellan mig och Niklas och jag har inte velat berätta det på ett tag. Delvis för att jag själv behövt smälta och bearbeta vad som har hänt, och jag har varit väldigt ledsen, sa Agnes i en video på sin Instagram story.

Annons

”Insåg inte vad jag släppte taget om”

Men vinden vände för Niklas och Agnes, som efter en tid isär nu har hittat tillbaka till varandra. Under lördagen avslöjade Agnes von Corswant att de återigen är ett par.

”Sen första gången jag såg honom har han förstört mig för alla framtida män. Dom är chanslösa mot honom. Han, som är min pojkvän. Min min min”, skrev hon på Instagram.

Niklas Lennström var inte sen med att även han dela den glada nyheten på sitt eget Instagram-konto.

”Shit va jag inte insåg vad jag släppte taget om. Nu är det vi igen och jävlar vad jag ska ta vara på det! Jag är så galet kär i tjejen jag stolt kallar min flickvän. Jag har aldrig varit mer säker Agnes!”, skriver Niklas.

Efter kärleksavslöjandet beskriver nu det nyblivna paret deras återfunna kärlek.

– Allt känns så bra med Agnes och efter att ha träffats några månader nu efter en kort paus efter Love Island är känslorna tio gånger starkare än de var i villan. Jag gjorde misstaget att släppa min drömtjej en gång och det kommer inte att hända igen, säger Niklas till TV4.

Annons

Efter uppbrottet dröjde det några månader innan Agnes och Niklas tog upp kontakten med varandra. Och när kontakten blev mer intensiv bestämde de sig för att ses igen.

– Det exploderade inom oss båda. Vi sågs igen, och igen och för en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän och det ville jag. Vi behövde nog pausa efter allt som hände efter programmet, säger Agnes.

Nu spirar kärleken återigen mellan paret, förklarar Agnes von Corswant för TV4.

– Vi är mer kära än någonsin. Det känns helt rätt. Jag är säker på att jag vill vara med honom och han känner samma sak för mig. Han är verkligen min drömprins och det har varit värt väntan. Nu finns bara resten av våra liv kvar och den tiden vill jag tillbringa med honom, säger Agnes.

FOTO: TV4

Annons