LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria om kärleken efter Love Island: ”Kan inte förstå”

17 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Love island-vinnaren Victoria Eklund berättar om relationen med Jacob idag
Victoria Eklund stod som vinnare av Love Island 2019 tillsammans med pojkvännen Jacob Olsson – nu avslöjar hon vad som har hänt mellan paret efter inspelningarna.
Annons

I höstas visades den första säsongen av en svensk version av dejtingprogrammet Love Island på TV4. Serien går ut på att singlar lever isolerade i en villa på jakt efter kärleken. Den som inte hittar en kärlekspartner riskerar att lämna villan och det par som segrare vinner inte bara kärlek utan också en halv miljon kronor.

Speciellt med programmet är att tittarna kan påverka vem som ska dejta vem och vilka som måste lämna villan genom omröstningar i en app. Det är dessutom tittarna som i slutet bestämmer vilket par de tycker är det starkaste och mest kärleksfulla och avgör alltså vilket par som blir vinnarna.

Victoria Eklund, 23, fångade snabbt tittarnas hjärtan med sitt charmiga skratt och glada humör. I programmet berättade hon att hon aldrig haft en pojkvän utan varit singel i hela sitt liv. Hon kallade sig själv för ”Snigel-Vickan” för att hon haft svårt att falla för någon tidigare och dessutom haft svårt för att prata känslor.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och det var lite trögstartat för Victoria i början av programmets gång. Nyligen gästade Victoria podcasten I sanningens namn med Gabriella Bark, där hon berättar att hon i början tvivlade mycket på om deltagandet i realityserien verkligen var någonting för henne. Det fanns inte någon som riktigt fångade hennes intresse – inte förrän Lundapågen Jacob Olsson, 23, kom in i villan vill säga.

Efter en del om och men berättade Victoria och Jacob om sina känslor för varandra och blev ett par i programmet. Men inte nog att de vann kärleken – paret vann också tittarnas röster och stod som vinnare i Love Island 2018.

Kärleken växte efter Love Island

Victoria berättar i podcasten att de båda visste att det skulle vara de två när de fortfarande var kvar i Grekland där Love Island spelades in. Men när hon ser tillbaka på programmet, så inser hon att paret inte ens kände hälften för varandra då, som de gör idag – de är kärare än någonsin.

Annons

– Det som var läskigt var när vi flög hem. För han flög ju till Stockholm och jag flög ju till Göteborg och en vecka gick vi utan att se varandra och vi hade aldrig pratat i telefon, vi hade inte varandra på Instagram, vi hade för fan inte ens varandras telefonnummer, säger Victoria i I sanningens namn.

Men trots långdistans såg det nykära paret till att ses varje helg och redan efter en månad tog Victoria sitt pick och pack och flyttade till Jacob i Stockholm.

För någon som aldrig haft en pojkvän tidigare i sitt liv, är det klart att det har blivit en stor omställning – men i detta fallet en väldigt positiv sådan.

– Det här är första gången i mitt liv som jag behöver ta hänsyn till någon annan. Hur fan gör man det?, säger den före detta eviga singeln Victoria.

– Detta är så sjukt att jag ens har en pojkvän för fan, jag kan fortfarande inte.. ja, nu har jag börjat lära mig att säga att det är min kille liksom, min pojkvän. Men, det tar tid, säger Victoria och skrattar.

FOTO: TV4, Instagram

Annons