Love Island-Alexandra i tårar efter behandlingen – visar resultatet

07 jan, 2019 
AvOla Brising
Alexandra Cane från Love Island betalade 31000 kronor för att bli vackrare. Men laserbehandlingen var smärtsam och ansiktet flammade upp.
Annons

Den engelska makeup-artisten Alexandra Cane, 27, från Hertfordshire var en av deltagarna i brittiska Love Island 2018. Efter sin medverkan dejtar hon dessutom Rykard Jenkins, 27, som även han var med i Love Island och därför har det skrivits en del om henne i brittisk press den senaste tiden. Bland annat har det publicerats bilder på hon pussats med Rykard på stan i Manchester strax före jul.

Men nu är det av en helt andra orsaker som Alexandra har hamnat i fokus. I sina Instagram stories har hon nämligen lagt ut filmer av hur hennes ansikte bränts sönder och flammat upp efter en laserbehandling.

Självfallet var tanken med behandlingen att hon ville bli vackrare, men det ser ut som att något gått väldigt fel och den fått helt motsatt effekt. Alexandra började gråta då hon vaknade upp dagen efter behandlingen. Både för att det gjorde ont och på grund av hur hon såg ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men på Instagram berättar Alexandra för sina följare att det inte alls är så farligt som man skulle kunna tro:

Annons

– Så här ser min hud ut idag. Det ser ganska sårigt ut och har börjat klia ordentligt, men det är helt okej enligt min hudterapeut och skönhetskonsult.

Hon fortsätter optimistiskt:

– Förhoppningsvis ska det sluta klia och börja flagna av om ett par dagar. Där jag är mest öm är i och kring ögonen, men annars känns huden helt okej.

Ville ta bort ärren efter svinkopporna

Alexandra avslöjar sedan att hon har gjort en så kallad CO2 ansiktslaser och att detta är att jämföra med kemisk peeling. Behandlingen tar bort åldersrynkor, solskador, och acneärr genom att helt enkelt förånga ett antal hudlager. Alexandra förklarar:

– Snälla, få inte panik nu. Det är så här min hud ska se ut nu just nu. Det finns inget att oroa sig över.

Det kommer att ta mellan tre och fem veckor innan hennes hud har läkt helt och hon kommer att kunna se vilka resultat behandlingen faktiskt gett.

Realityprofilen berättar även för sina följare att en orsak till att hon låtit genomgå den plågsamma skönhetsbehandlingen är att hon lidit av enorma mängder med svinkopppar, eller impetigo som hudinfektionen egentligen heter, något som gjort att hon har fullt av fula små ärr i hela ansiktet.

Annons

Alexandra säger att enda orsaken till att hennes följare inte märkt av detta just är att hon jobbar som makeup-artist:

– Jag vet hur jag ska sminka mig för att få min hud att se snygg ut.

FOTO: IBL, Instagram

Annons