LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

"Love actually" får uppföljare – med originalskådespelarna

16 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Äntligen! Nu kommer fortsättningen på den älskade filmen "Love actually".
Annons

För fjorton år sedan kom succéfilmen “Love actually”, där ett tiotal av Storbritanniens allra mest älskade skådespelare medverkar. Nu står det klart att filmen får en uppföljare. I en 10-minuters kortfilm som kommer ut i mars i år får vi se hur det egentligen gick för alla karaktärer. Det avslöjar regissören Richard Curtis, 60, nu.

– Tidigare har jag gjort sketcher kring tv-serier jag arbetat på, som ”Svarte orm” och ”Mr Bean”. Nu kändes det roligt att göra en 10-minutersfilm för att kolla vad alla i filmen har för sig 2017, säger han till Aftonbladet.

I kortfilmen kommer alla originalskådespelarna att återvända. Däribland Hugh Grant, 56, Keira Knightley, 31, Colin Firth, 56, Liam Neeson, 64, Thomas Brodie-Sangster, 26, Olivia Olson, 24, Bill Nighy, 67, Rowan Atkinson, 62, Martine McCutcheon, 40, Andrew Lincoln, 43, Lucia Moniz, 40, och Marcus Brigstocke, 43.

– Vem har åldrats bäst – eller är det uppenbarligen Liam Neeson?, säger Richard Curtis till tidningen.

“Love actually”-uppföljaren kommer att visas den 24 mars på BBC One, i samband med Red nose day i Storbritannien. I USA sänds filmen den 25 maj. Det är ännu inte klart när svenska tittare kan se den.

Hugh Grant som premiärministern i "Love actually". Foto: IMDB
Hugh Grant som premiärministern i “Love actually”.

Ps. Minns du den här härliga jullåten från filmen? Vi glömmer den aldrig!

https://www.youtube.com/watch?v=5Fmf3D9oNn4

Foto: IMDB

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons