Leo DiCaprio i stort kärlekskaos – dejtar världsstjärnans styvdotter

Leonardo DiCaprio har fått en minst sagt välkänd svärfar sedan han började dejta nya kärleken Camila Morrone.

Vilken kärlekssoppa! Skådespelaren  Leonardo DiCaprio, 43, har länge haft ett minst sagt intensivt kärleksliv och har dejtat otaliga modeller.  Bland annat har han varit tillsammans med Gisele Bündchen, 37, Bar Refaeli, 32, Erin Heatherton, 28, och Toni Garn, 25. Det senaste förhållandet med den danska modellen Nina Agdal, 25, tog slut i maj förra året.

Men nu har skådespelaren gått vidare efter uppbrottet och hittat ännu en ny modell – men den här gången är det lite mer speciellt. Leonardo DiCaprio uppges nämligen dejta den 23 år yngre argentinska modellen Camila Morrone, 20. Förutom att vara modell är Camila också en så kallad ”it-girl” i Hollywood och umgås med kända vänner så som Sofia Richie, 19, och  Kendall Jenner, 22.

Enligt brittiska The Sun sågs Leonordo DiCaprio nyligen lämna ett privatplan i Los Angeles tillsammans med sin nya dejt efter en gemensam skidsemester i Aspen. Tidningen skriver att paret firade julen tillsammans i fjällidyllen och Camila Morrone har själv publicerat en rad selfies från skidorten på Instagram.

Men det som gör förhållandet speciellt är Camila Morrones styvfar. Både hon och hennes mamma, Lucila Solá, 38, tycks nämligen ha en förkärlek för äldre världsstjärnor eftersom mamman själv är tillsammans med den dubbelt så gamla skådespelaren Al Pacino, 77.

Huruvida Leonardo DiCaprio har träffat sin svärmor och hennes kända man är dock ännu inte känt.

Leonardo DiCaprio har hittat kärleken igen och nu uppges han dejta...

... Lucia Solá, som i sin tur är tillsammans med Hollywoodstjärnan Al Pacino!

... Den 23 år yngre modellen Camila Morrone som också är dotter till...

LÄS OCKSÅ: Här återförenas Titanic-skådisarna – hyllas av fansen

LÄS MER: Uppgifter: Leonardo DiCaprio kär i Kate Winslet

Foto: IBL

SENASTE NYTT!