Kylie Jenners nya barnbesked efter dottern Stormi

Kylie Jenners nya barnbesked efter dottern Stormi

Det var åtta månader sedan Kylie Jenner fick dottern Stormi. Nu längtar hon efter ännu en liten dotter.

Fört åtta månader sedan fick realitystjärnan Kylie Jenner, 21, och rapparen Travis Scott, 26, dottern Stormi och i september publicerade den brittiska tidningen Glamour UK en intervju där Kylie Jenner pratade om hur det var att bli mamma som 20-åring.

– Graviditeten ändrade min kropp helt vid så ung ålder, men jag bryr mig inte egentligen, sa hon bland annat.

Kylie träffade Travis precis när det hade tagit slut med pojkvännen Tyga, 28, som även han är rappare. Länge spekulerades det i att Tyga var pappa till Stormi, men både han, Kylie och Travis har förnekat det.

I en frågestund med sina fans på Snapchat säger nu Kylie att dottern redan är väldigt mycket av en pappas flicka:

”Hon är besatt av sin pappa. De har den här galna förbindelsen. Hon är definitivt en pappas flicka, men det är så gulligt att se.”

Kylie fortsätter:

”När pappa är i närheten är det som att jag inte finns. Men sak samma, det är cool”

Om det är på grund av detta, eller därför att hon själv är uppväxt med en väldig massa systrar, låter vi vara osagt. Men i frågestunden avslöjar Kylie även att hon redan längtar efter ytterligare en unge:

”Jag vill definitivt ha en till bebis. Frågan är bara när. Jag är inte redo nu i denna sekund, och vet inte riktigt när jag är det.”

Stormis mamma fortsätter med att förklara:

”Jag har redan börjat fundera på namn, men har inte riktigt hittat något jag verkligen älskar, älskar. Däremot vill jag definitivt ha ännu en dotter. Förhoppningsvis får jag det och då ska hon ha ett riktigt feminint namn också.”

Samtidigt visar Kylie tydligt hur mycket hon älskar Stormi. I helgen la hon ut en film på Instagram där hon bara inte kunde låta bli att pussa dottern om och om igen. Och realitystjärnan förklarar med ett leende för sina följare:

”Vi har jobbat mycket på våra pussar.”

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Caitlyn Jenner om Kylie Jenners hemliga graviditet

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners och Travis chockavslöjande om dottern Stormi

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN